25n
25N
25N

3 de cada 4 banyistes enquestats en la campanya 'Circula la teua llanda al groc' estan satisfets amb la gestió dels residus a les platges de València

3 de cada 4 banyistes enquestats en la campanya 'Circula la teua llanda al groc' estan satisfets amb la gestió dels residus a les platges de València
03/09/2020 -

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha agra√Įt la col¬∑laboraci√≥ encetada enguany entre l’Ajuntament de Val√®ncia i l’entitat Cada Lata Cuenta, programa europeu de sensibilitzaci√≥ mediambiental que promou el reciclatge de llaunes de begudes en esdeveniments i espais p√ļblics. Campillo ha destacat la bona acollida i ha qualificat “d’√®xit” la campanya desenvolupada aquest estiu sota el nom “Circula la teua llanda al groc” que ha tingut lloc a les platges de la ciutat.

La campanya ha tingut com a objectiu conscienciar i sensibilitzar sobre la import√†ncia de reciclar per fomentar l’economia circular i promoure el turisme m√©s sostenible. La Malva-rosa, El Cabanyal, Pinedo, Perellonet, El Saler, La Devesa i Garrofera han acollit aquesta campanya durant 15 dies del mes d’agost. L’equip d’educadors mediambientals han traslladat als banyistes la import√†ncia de cuidar el nostre entorn mitjan√ßant un acte tan simple i significatiu com √©s dipositar les llandes al contenidor groc. Tamb√© s’ha realitzat una enquesta a 500 persones dels quals el 75 per cent qualifica de bona o molt bona la gesti√≥ dels residus en les platges de Val√®ncia. El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, assenyala que aquestes dades “s√≥n un est√≠mul per continuar millorant i fer valdre el treball que s’est√† fent des del Servici de Gesti√≥ Sostenible de Residus Urbans de l’Ajuntament i en especial el treball que es fa durant la campanya d’estiu en les nostres platges, tant les urbanes, al nord del Port, com les del sud on enguany s’ha modificat el protocol per tal de fer-lo compatible amb el benestar de molts animals que viuen en aquest entorn natural com ara el corriol camanegre”.

Aquest √©s el primer estiu que es desenvolupa a Val√®ncia la campanya “Circula la teua llanda al groc”, que tamb√© ha passat per les platges de Can√†ries, Catalunya i Balears. Pablo Garc√≠a, director de Cada Lata Cuenta a Espanya, ha explicat que “la resposta de p√ļblic a aquesta iniciativa ha estat tot un √®xit. Tenint en compte les circumst√†ncies tan dif√≠cils que vivim, estem molt satisfets d’haver estat presents a la ciutat, donant suport al turisme local i creant platges m√©s segures i sostenibles”. Una cosa que, com destaquen des d’aquest programa europeu de sensibilitzaci√≥ mediambiental, “ha estat possible gr√†cies a la bona acollida per part dels banyistes, que han estat molt receptius, aix√≠ com a l’Ajuntament de Val√®ncia, amb el qual hem treballat bra√ß a bra√ß per fer realitat aquesta campanya i seguir conscienciant sobre la necessitat de cuidar el nostre entorn”.

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, tamb√© ha valorat aquesta col¬∑laboraci√≥ que espera tinga una continu√Įtat en els pr√≤xims anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 3 =