25n
25N
25N

La campanya "Anem al teatre" de Mislata arranca per a acostar el món de les arts escèniques a xiquets i joves

Prop de 2.000 escolars dels col·legis i instituts de la ciutat passaran durant un mes pel teatre del Centre Cultural

La campanya "Anem al teatre" de Mislata arranca per a acostar el món de les arts escèniques a xiquets i joves
12/04/2018 -

La 30 edició de la campanya “Anem al Teatre” va arrancar ahir al teatre del Centre Cultural. Es tracta d’una iniciativa destinada a escolars d’entre 5 i 15 anys que té com a objectiu acostar el teatre professional a les noves generacions, mitjançant una programació coordinada per tècnics i gestors culturals de les més de vint poblacions que participen.

La pedagogia i la capacitat artística són les eines a través de les quals els escolars del municipi s’acostaran al món de la interpretació. Durant un mes (des de l’11 d’abril fins a l’11 de maig) “Anem al Teatre” fomentarà la curiositat dels i les alumnes cap a aquest gènere amb tallers creatius, dansa o col·loquis amb els propis artistes, i potenciarà el teatre com a manifestació cultural i mitjà de transmissió de coneixements i valors.

Ahir al matí van passar per les butaques del Centre Cultural inaugurant aquesta edició els més de 300 alumnes de 1er de primària dels Col·legis Almassil, Amadeo Tortajada, Maestro Serrano, El Cid, Gregorio Mayans, Jaume I, Sagrado Corazón i Ausiàs March. La companyia Escenoart Cultura amb el seu espectacle “Hi havia una vegada el món” ha sigut l’encarregada d’iniciar aquest cicle. Es tracta d’una obra de teatre que fa un viatge per diferents cultures per a fomentar el respecte cap a altres formes de vida, alhora que aprofundeix també en valors familiars, el respecte cap als nostres majors, l’amor entre germans o la cura de la naturalesa.

La setmana vinent, serà el torn dels xiquets i xiquetes de 5é i 6é de primària, que gaudiran de l’espectacle “Ciència Club Clown” de la companyia Sala Negra, els qui recrearan un laboratori científic en escena amb experiments molt curiosos i amb la intenció de desenvolupar l’agilitat mental, la creativitat i la curiositat dels més joves.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus