caixa popular

Campaña: "Amb humilitat s'aconsegueixen les coses i, si seguim en la mateixa línia de l'any passat, aconseguirem fer una gran temporada"

Campaña: "Amb humilitat s'aconsegueixen les coses i, si seguim en la mateixa línia de l'any passat, aconseguirem fer una gran temporada"
07/07/2017 -

José Campaña ha comparegut davant els mitjans en el segon dia de proves mèdiques per al planter granota dirigit per Juan Ramón López Muñiz.

El migcampista granota deixat constància de la idea de la plantilla per a la temporada 17-18; “amb humilitat s’aconsegueixen les coses i, si seguim en la mateixa línia de l’any passat, aconseguirem fer una gran temporada”.

“L’objectiu de l’any passat era sí o sí l’ascens, es va aconseguir amb escreix, enguany demanem començar amb una victòria almenys i el que pretenem és la salvació i quedar el més amunt possible”, ha afegit. A més, té clar que la clau serà “adaptar-nos i treballar com vam fer l’any passat, vénen companys nous, integrar-los el més ràpid possible. Ací som una família dins i fora del vestuari i cal treballar com l’any passat”.

Preguntat pel fitxatge d’Antonio Lluna, ha reconegut que va animar al lateral esquerre a signar pel Llevant UD quan este li va demanar referències. “Sabíem que es quedava sense contracte, tenia l’al·licient de tornar a casa perquè el Sevilla estava interessat però no es van donar les coses. Li vaig dir que anava a estar com a casa, que no li anava a faltar de gens, que açò era com una família i anava a estar bé”, ha confessat.

 


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris