25n
25N
25N

El campament social de Pasqua de Mislata torna per vacances

El campament social de Pasqua de Mislata torna per vacances
09/04/2021 -

Després d’un any d’aturada obligatòria, que va coincidir amb el confinament total del país, el campament social de Pasqua, organitzat per la regidoria de Benestar Social, ha tornat per a assistir a xiquets i xiquetes del municipi amb necessitats especials durant les vacances de Setmana Santa i per a ajudar a conciliar a aquelles famílies que més el necessiten. Vint-i-un xiquets i xiquetes de Primària i tretze d’Infantil, acudeixen a les instal·lacions del Col·legi Públic Ausiàs March on es desenvolupa aquest programa pioner sota estrictes mesures de seguretat, que combina activitats lúdiques amb menjador, garantint tres menjars al dia als xiquets i xiquetes beneficiàries.

Com afirma l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “organitzar activitats amb menors i en temps de pandèmia és una cosa molt complexa. Així i tot, des de l’Ajuntament no podíem deixar d’ajudar a les famílies que més el necessiten i hem fet un gran esforç per a crear un entorn segur on aquests xiquets i xiquetes puguen passar-ho bé i, el més important, garantir-los una alimentació durant les seues vacances”.

Enguany, a causa de les circumstàncies sanitàries, el campament de Pasqua s’ha dut a terme amb mesures excepcionals. Tots els xiquets i xiquetes que acudeixen, segueixen un estricte protocol de seguretat sanitari amb presa de temperatura a l’entrada, desinfecció constant de mans, entrada al campament per torns per a evitar aglomeracions, la separació d’1,5 metres entre menors en el menjador, així com l’ús de mascareta.

Una vegada en les mateixes instal·lacions del col·legi Ausiàs March, prenen el menjar agrupats per edats i supervisats en tot moment per monitors qualificats i amb totes les mesures de precaució. En finalitzar, els i les menors pertanyents a 31 famílies se’ls entreguen el berenar i el desdejuni de l’endemà. Com explica el regidor de Benestar Social, Ximo Moreno, “fa huit anys, Mislata va ser el primer ajuntament valencià que va obrir els menjadors escolars en vacances. Des de Serveis Socials detectem una greu manca per a moltes famílies i no podíem deixar a ningú arrere. Estem molt feliços que gràcies a les polítiques per a les persones com aquest programa arribem a aquelles famílies que més el necessiten”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

museo prehistoria