25n
25N
25N

Un camió incendiat en plena A-7 provoca embussos i talls

L’accident s’ha produït entorn de les 9:30 del matí en el by-pass en el terme de Silla

Un camió incendiat en plena A-7 provoca embussos i talls
19/12/2017 -

Un camió frigorífic que circulava sense càrrega s’ha incendiat en plena autovia A-7 en el by-pass en el terme municipal de Silla. El conductor ha pogut eixir pel seu propi peu del camió i ha sigut atés per un equip de sanitaris sense ferides de major gravetat.

 

 

 

 

 

 

 

L’accident s’ha produït aquest mateix matí entorn de les 9.30 del matí en l’autovia A-7 en el km 355 dins del terme municipal de Silla. En concret, s’ha produït en direcció a Albacete i s’ha hagut de tallar l’autovia produint embussos durant el matí segons ha informat el Centre de Gestió de Tràfic.

A la zona on es trobava el camió incendiat han acudit bombers del Consorci Provincial amb efectius de Silla, Catarroja , Torrent i Alzira. Així mateix un equip de sanitaris s’ha desplaçat per a atendre al conductor que no ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari. Els deixem amb aquest vídeo del camió incendiat.

Més informació

1 Comentari

  1. anònim
    anònim gener 08, 12:25

    esteu vosaltres bons de sal, jo passe per alli tots els dies per anar a treballar i a les 8:00 del matí ja estava el camiò incendiat amb flames de mes de 3 metres d’altura

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

bombers
Valencia activa