25n
25N
25N

Les obres a Sant Agustí arranquen amb el canvi de parades de l'EMT

Sandra Gómez ha visitat els treballs de conversió en zona de vianants de la plaça Sant Agustí

Les obres a Sant Agustí arranquen amb el canvi de parades de l'EMT
07/07/2020 -

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, ha visitat les obres de conversió en zona de vianants de la plaça Sant Agustí, que compta amb un pressupost de 64.000 euros i afectarà una superfície de 300 metres quadrats. Concretament, a la zona on se situen les tres dàrsenes de l’EMT i l’espai més pròxim a la façana de l’església de Sant Agustí.

Els treballs han començat amb el canvi de parades de l’EMT. “Les actuals dàrsenes desapareixen i les línies de l’EMT passaran per la continuació del carrer Sant Vicent“, ha explicat Gómez. D’aquesta manera, “es possibilita que quan arranquen les obres de conversió en zona de vianants, les línies de l’EMT ja tinguen garantida la nova parada i puguen continuar circulant amb total normalitat”.

A continuació, serà el torn dels treballs de conversió en zona de vianants de la plaça de Sant Agustí. Per això, es crearan “xicotetes zones d’ombra i descans, on ara es troben les dàrsenes de l’EMT, i es col·locaran jardineres, cedides per La Marina, per a renaturalitzar l’espai i dignificar la façana històrica i protegida de l’església de Sant Agustí“.

Així mateix, s’actuarà en aquesta zona convertint-la en una plataforma per als vianants en la qual s’actuarà per a evitar desnivells. En aquest sentit, es realitzarà un asfaltat hidràulic per a posar la calçada a l’altura de les dàrsenes. I és que, com ja va apuntar Gómez, “l’objectiu és ampliar l’espai públic per a la ciutadania en un enclavament singular que, a més, és una de les portes d’accés a Ciutat Vella i la més transitada pel trànsit rodat”.

Aquesta actuació forma part de la línia que segueix el govern municipal de recuperar espai públic per a les persones i, a més, amb caràcter provisional i urgent, amb motiu de la crisi generada per la pandèmia del coronavirus. Així, el projecte definitiu es troba en contractació, encara que s’espera comptar amb ell en el menor temps possible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − huit =