25n
25N
25N

La pacificació del trànsit a Ciutat Vella segueix el seu curs

Els treballs d’instal·lació de les càmeres ja han finalitzat

La pacificació del trànsit a Ciutat Vella segueix el seu curs
04/02/2019 -

Ja l’anunciava el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, el passat mes de novembre: la pacificació del trànsit a Ciutat Vella es posava en marxa amb la instal·lació del sistema de càmeres, que permetrà el control de l’accés de vehicles a les àrees de prioritat residencial d’aquest districte valencià. Doncs bé, la instal·lació d’aquestes càmeres ja ha finalitzat, i s’ultimen els detalls per a provar el seu correcte funcionament.

Una instal·lació, que s’ha dut a terme en el termini previst, i que, a partir d’aquest moment, continuen els passos previs necessaris abans de la seua posada en marxa. Tal com confirmen fonts de la regidoria a aquest diari, ara, és el moment de fer tant el procés de registre dels vehicles que podran accedir a aquestes àrees de Ciutat Vella, com començar a redactar el reglament que estipule quins vehicles obtindran l’autorització.

Un procés llarg, però que segueix el seu curs. En aquest sentit, han deixat clar que no s’ha ajornat el projecte, sinó que es tracta d’un procés llarg, que requereix el seu temps perquè aquesta pacificació del trànsit es realitze correctament. “Encara que la pacificació de la circulació a Ciutat Vella és ja un fet abans de l’arribada de les càmeres sol·licitades pels veïns, no hi ha dubte que aquesta mesura contribuirà encara més a reduir el trànsit de vehicles pel barri“, explicava llavors el regidor de Mobilitat. I és que cal recordar que aquesta iniciativa sorgeix d’una proposta veïnal presentada en els pressupostos participatius de Decidim VLC.

Els punts d’instal·lació són l’accés al carrer Corona des del carrer Guillem de Castro; al carrer Salvador Giner en el seu accés des de la plaça del Portal Nou; al carrer Salvador en l’encreuament amb el carrer Trinitaris; en la plaça del Mercat a l’altura del carrer Trench i a l’eixida del pàrquing del Mercat Central en el seu gir cap al carrer de la Boatella.

Així mateix, cada punt de control compta amb una càmera de lectura de matrícula (OCR) i una càmera de visió general. Així, mitjançant un software, i després d’haver procedit al registre de vehicles, es podrà detectar aquelles matrícules que disposen d’autorització per a circular per la zona restringida i les que no.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =