caixa popular

Càmeres per a controlar l'accés de vehicles a Ciutat Vella

En 2018, aquest barri comptarà amb càmeres de vigilància per a pacificar el trànsit

Càmeres per a controlar l'accés de vehicles a Ciutat Vella
09/11/2017 -

A principis de 2018, Ciutat Vella comptarà amb les càmeres de control d’accés del tràfic. Aquest projecte, aprovat pels ciutadans en 2015, comptarà amb un pressupost de 150.000 euros, i tindrà com a objectiu principal la pacificació del trànsit. Aquest projecte, en el qual s’han emmarcat altres actuacions com la conversió en zona de vianants de la Plaça del Mercat i Bolseria, afectarà els barris del Mercat, El Carme i El Pilar.

Grezzi, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València, anunciava en la Taula de la Mobilitat que encara no pot determinar en quin mes s’instal·laran les càmeres, però el que és clar és que vol seguir el model de Madrid. En aquest sentit, Grezzi informava que allí poden accedir a la zona de càmeres tant els vehicles autoritzats, com els residents o els comerciants, així com veïns que tinguen alguna necessitat puntual, com visitar a un familiar o accedir a un hotel.

Així mateix, el regidor de Mobilitat també va anunciar que en aquests barris valencians s’han creat quatre bucles en els quals no s’ha tallat el pas a ningú, però amb aquestes càmeres es pretén dissuadir el tràfic oportunista, i millorar així la qualitat de vida dels veïns.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris