25n
25N
25N

Cámara València i el Consultat de la Llotja homenatgen al Col·legi d'Agents Comercials pel seu 90 aniversari

Ricardo Císcar va rebre durant l’acte el títol d’Agent Comercial Il·lustre

Cámara València i el Consultat de la Llotja homenatgen al Col·legi d'Agents Comercials pel seu 90 aniversari
27/11/2016 -

La Cámara València i el Consultat de la Llotja de València van oferir un homenatge al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de València amb motiu de la celebració del seu 90 Aniversari.

En l’acte van intervenir el Prior i Cònsol Major de la Llotja, Vicente Ebri Martínez, el president del Col·legi d’Agents Comercials de València Antonio Soriano Aznar, el president de la Cámara de València, José Vicente Morata i el Secretari Autonòmic de Justícia i Administració Pública, Ferrán Puchades. Durant l’acte, el col·legiat Ricardo Císcar Martínez, fundador de l’empresa Maicerías Españolas SA, Dacsa, ha rebut el títol d’Agent Comercial Il·lustre.

En la seua intervenció, Antonio Soriano ha destacat que l’homenatge és un reconeixement al benefici social del tracte, és a dir la compra-venda o intermediació, que necessita un promotor que cerque espai i oportunitat d’acció, en definitiu negoci. “Ara els agents comercials intentem una actualització, per a potenciar tota la història del comerç, perquè 90 anys de vida ens mostren la seua arrel més profunda i el seu perfil més fidel, per a aspirar a l’evidència que millor complisca amb el nostre permanent afany de servei”, ha afirmat.

Els Col·legis Professionals d’Agents Comercials es van constituir a principis de 1926. Uns mesos després, al juliol, va nàixer el de València, amb 214 col·legiats fundadors. I a la fi d’eixe any ja eren 480. En 1952, el Ministeri de Comerç aprova l’Estatut Orgànic del Consolat de la Llotja de València.

La vinculació entre el Consolat de la Llotja, la Cámara de comerç i el Col·legi d’Agents Comercials de València és històrica: el Consolat de la Llotja és una de les obres de més envergadura, nascuda i patrocinada pel Col·legi d’Agents Comercials de València en 1934, mentre que els agents comercials han mantingut una estreta col·laboració amb les Cambres de comerç des de 1978, quan es van integrar en el seu cens.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =