25n
25N
25N

Cambra de València celebra el lliurament de reconeixements

Cambra de València celebra el lliurament de reconeixements
22/10/2019 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat pel vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, i la regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, ha participat aquesta vesprada en l’acte de reconeixement per part de la Cambra de València a iniciatives i projectes que han contribuït a la dinamització de la ciutat, entre les quals hi ha el Palau de la Música, el Consorci València 2007-Marina de València o l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins. Aquest acte ha clausurat Expofòrum 2019, una iniciativa promoguda des de l’Ateneu Mercantil, on s’ha celebrat.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha elogiat propostes com Expofòrum o aquests reconeixements de la Cambra de València, sorgits de la societat civil per a dinamitzar la ciutat i continuar millorant-la. «Són un reflex del dinamisme de la societat civil valenciana i de la seua voluntat d’implicar-se en la transformació i millora de la ciutat. Una implicació que pot tindre matisos diferents i diverses motivacions, però amb un objectiu comú: celebrar l’esdevenidor de València com a història col·lectiva d’èxit i la necessitat de continuar aportant per a fer-ne una ciutat encara millor en aspectes com el turístic, el comercial, l’urbanístic, el cultural, l’esportiu i, per descomptat, el mediambiental», ha assenyalat Joan Ribó.

Ha agraït a l’Ateneu Mercantil el treball desenvolupat a través d’Expofòrum 2019, que coincideix amb el 110 aniversari de l’Exposició Regional de 1909, «una efemèride que està en l’origen d’una iniciativa per a reflexionar i aportar propostes de futur en benefici de València». També, el reconeixement per part de la Cambra de València a «entitats, fundacions, gremis, associacions, entitats i institucions que han contribuït a la dinamització dels barris de la ciutat, a la millora de la seua imatge, de les propostes culturals o artístiques, de les intervencions en l’espai públic o les iniciatives per a defensar i perpetuar un comerç local que és senyal d’identitat a la València d’ahir i de hui».

Entre les entitats, iniciatives i projectes que han rebut el reconeixement de la Cambra de València hi ha la Marina de València, l’Associació de Professionals d’Hostaleria de les platges de les Arenes i la Malva-rosa, l’Associació de Venedors del Mercat del Cabanyal, el Gremi d’Artistes Fallers, la Federació d’Associacions Musicals de la Comunitat Valenciana, la Fundació Trinidad Alfonso, la Societat Esportiva Correcaminos, el MUVIM, el Museu de Belles Arts Sant Pius V, Bombas Gens, el Palau de la Música, l’Escola Municipal de Jardineria i Paisatge, el Palau de les Arts, el Bioparc i l’Associació de Comerciants del Centre Històric.

Joan Ribó ha felicitat «a tots els que han merescut i rebut els reconeixements», però amb una especial referència al Consorci València 2007 i «el seu esforç per a fer de la Marina de València un referent urbà d’esport, innovació, oci i alimentació sostenible», al Palau de la Música i a l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins Singulars i l’Escola Municipal de Jardineria; «encara que totes les iniciatives reconegudes compten i comptaran amb el suport i l’estímul de l’Ajuntament».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =