25n
25N
25N

Cambra València posa a la disposició d'empreses un certificat per a justificar desplaçaments

Cambra València posa a la disposició d'empreses un certificat per a justificar desplaçaments
16/03/2020 -

La Cambra de Comerç de València ha establit una sèrie de mesures encaminades a garantir la prestació de serveis a les pimes valencianes davant la crisi provocada pel coronavirus. Entre altres, posarà a la disposició de les empreses que vulguen certificar el desplaçament dels seus treballadors un model de certificat, disponible en la seua pàgina web.

Segons ha informat l’organització cameral en un comunicat, la seu central de Cambra València, situada en Poeta Querol, es mantindrà oberta de 8 a 14.30 hores, excepte els dies 18 i 19 de març que romandrà tancada.

Es manté l’atenció presencial en el departament de tramitació de comerç exterior, situat en la planta baixa de l’edifici, de 9 a 11 hores. S’han pres les mesures de prevenció per a protegir la salut dels treballadors i les persones que accedisquen a l’edifici, amb cartells informatius o gel desinfectant en l’entrada de l’edifici.

La resta dels serveis de Cambra es prestaran telemàticament, a excepció d’aquells que per limitació de moviment no puguen dur-se a terme, com les missions comercials o la formació presencial. La Cambra ha disposat d’equips portàtils per a permetre el teletreball en tots els departaments.

Així mateix, la línia telefònica 963103900 derivarà les consultes a cadascun dels departaments de Cambra. Així mateix, es mantenen oberts tots els correus electrònics. A més, la web camaravalencia.com es mantindrà diàriament actualitzada amb informació d’interés per a les pimes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

bombers