25n
25N
25N

La calor torna amb força aquesta setmana a l'interior de la Comunitat mentre l'aigua del mar supera els 26 graus

La calor torna amb força aquesta setmana a l'interior de la Comunitat mentre l'aigua del mar supera els 26 graus
05/08/2019 -

La calor torna amb força aquesta setmana a l’interior de la Comunitat Valenciana, on l’avís groc per altes temperatures establit aquest dilluns per a l’interior de la província de València s’estendrà també demà al nord d’Alacant, segons la predicció de l’Aemet.

Així, a l’interior de les províncies d’Alacant i València s’arribaran als 38 graus mentre que en el litoral alacantí el mercuri no sobrepassarà els 36 graus.

No obstant això, en la resta de la costa el règim de brises mantindrà les temperatures més suaus, encara que amb sensació de xafogor, ja que a l’agost les brises són més febles que al juliol i no refrigeren tant l’ambient. Per part seua, la temperatura de l’aigua en la costa de la Comunitat Valenciana superen els 26 graus.

La temperatura mitjana estimada en la mitjana de la Comunitat Valenciana. Així, els dies més càlids de l’actual estiu es van registrar al final de juny i durant la primera quinzena de juliol. El mes passat va acabar amb temperatures no gaire altes i així va començar agost, encara que aquest diumenge ja va ser un dia de calor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − cinc =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
ruta massamagrell