25n
25N
25N

Diversos carrers de València queden negats per les fortes pluges

La gran quantitat d’aigua acumulada en tan poc temps ha provocat inundacions en alguns carrers

Diversos carrers de València queden negats per les fortes pluges
27/11/2020 -

La ciutat de València es troba a aquestes hores en alerta taronja per fortes pluges i tempestes que ja han començat a provocar estralls en diverses zones de la ciutat, provocant així inundacions en alguns dels seus carrers. Un exemple d’ells el trobem en Benicalap, on la xarxa de clavegueram no donava proveïment amb la gran quantitat d’aigua acumulada als carrers que igualava l’altura de les voreres.

En general, les fortes pluges estan provocant inundacions en pràcticament tots els barris de València. Ciutat Vella s’està veient negada per la gran quantitat de pluja i granís que ha caigut en tan poc temps. Així com, molts altres barris de la capital estan havent de fer front a unes pluges que han deixat quantitats que els seus carrers no poden absorbir en poc temps, perquè és massa aigua per a la xarxa de clavegueram.

A més de les fortes pluges, a la ciutat de València també ha caigut granís amb intensitat que ha cobert de blanc alguns carrers de la capital, com en el barri de Ruzafa, completament blanc per la quantitat de granís que havia acumulat. A més de negar carrers i barris, les intenses pluges han provocat retards i supressió de serveis en diverses línies de Metrovalencia. S’han produït retencions també en l’A-7 per un accident entre camions i alguns accessos de carreteres tallats com la CV-598 en el terme municipal de Canals per inundacions en la calçada.

L’alerta taronja actualitzada ahir per l’AEMET (Agència Estatal de Meterologia) s’està veient reflectida en el que està ocorrent ara mateix en tota la Comunitat Valenciana i, especialment a la ciutat de València. En la capital, han caigut intenses pluges acompanyades fins i tot de granís en alguns instants i de tempestes que no han deixat de reproduir-se durant tot el matí. A més, s’espera que per a les pròximes hores vinga la part més forta del temporal, és a dir, quan les precipitacions seran més persistents i vindran igualment acompanyades de tempesta elèctrica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 5 =