25n
25N
25N

Els carrers tallats al trànsit per la Marató de València 2019

Coneix tots els carrers tallats de València i les hores en les quals es tancarà al trànsit per la celebració de la Marató

Els carrers tallats al trànsit per la Marató de València 2019
29/11/2019 -

Aquest diumenge, 1 de desembre, la ciutat acull la Marató de València 2019, així com la 10k València Trinidad Alfonso. Milers de corredors i corredores prendran els carrers de la nostra ciutat que, una vegada més, torna a ser l’escenari d’una de les cites més esperades pels amants del running. Un esdeveniment esportiu que situa a València en el mapa internacional.

Per a facilitar el desplaçament, des de l’Ajuntament de València no només han facilitat uns plànols amb informació sobre els límits de trànsit i els punts en els quals es tallaran els carrers, sinó que, a més, l’EMT oferirà un servei gratuït d’autobús, amb reforç de freqüències en les hores clau, perquè desplaçar-te fins a la Marató de València siga molt més senzill en transport públic.

Carrers tallats Marató València 2019

Les afeccions al trànsit es començaran a notar des d’aquest mateix divendres. De fet, a partir de les 22.30 hores, el Pont de Montolivet i l’avinguda Professor López Piñero, en direcció al centre, es tallaran al trànsit per a començar amb els preparatius de la Marató.

El dissabte, 30 de novembre, des de les 7.30 fins a les 15.00 hores, el Passeig de l’Albereda romandrà tancat. Concretament, el tram des de la plaça d’Europa fins al Pont de l’Assut. A les 15.00, els talls seran en l’avinguda Institut Obrer fins a l’avinguda del Professor López Piñero. Així i tot, romandran oberts un parell de carrils.

Finalment, el dia de la Marató de València, des de les 5.00 fins a les 11.00 hores, es tancarà al trànsit l’avinguda de l’Institut Obrer fins a la rotonda Hermanos Maristas amb l’avinguda Amado Granell i l’avinguda Professor López Piñero, entre l’avinguda de la Plata i l’Institut Obrer. Els voltants de la Ciutat de les Arts i les Ciències seran els punts més afectats, ja que allí se situaran la zona d’eixida i meta de la Marató 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + catorze =

CCCC
activem alfafar