25n
25N
25N

Aquests seran els carrers tallats al trànsit durant les Falles de València 2020

El centre quedarà restringit de l’1 al 13 de març en els horaris de mascletà, i del 14 al 20 el perímetre s’engrandirà

Aquests seran els carrers tallats al trànsit durant les Falles de València 2020
02/03/2020 -

L’Ajuntament de València ja ha anunciat quines seran els talls de trànsit per a aquestes Falles 2020, que es prolongaran del dia 1 al 20 de març.

Presetmana fallera: de l’1 al 13 de març

Abans de la setmana de Falles, les principals restriccions del trànsit tindran lloc als voltants de la Plaça de l’Ajuntament, coincidint amb el tret de les mascletaes.

Concretament, es tancarà el perímetre compost per: el carrer Colón, carrer Xàtiva, avinguda de l’Oest, plaça de la Ciutat de Bruges, plaça de la Reina, carrer de la Mar, carrer del General Tovar i carrer del Palau de la Justícia.

El trànsit en aquesta zona romandrà tallat des de les 12.00 del migdia fins mitja hora després que acabe el tret de la mascletà.

Setmana fallera: del 14 al 20 de març

El perímetre restringit s’engrandeix considerablement durant la setmana de Falles de València 2020.

Quedarà prohibida la circulació en tota la zona interior del perímetre format per la via dreta del riu Túria, des del pont de les Glòries Valencianes fins a l’Avinguda d’Amèrica, i les grans vies, inclosos també la Plaça Espanya i els passos inferiors de la Petxina.

El tall serà permanent, i estarà vigent des de les 12.00 hores del migdia del dia 14 fins a les 04.00 de la matinada del 20 de març.

De la mateixa manera, les autoritats també es guarden el dret a tallar el trànsit en dotze accessos si les necessitats de mobilitat així ho aconsellen.

Excepcions a les normes de restricció

Les restriccions no afecten els residents de les zones tallades al trànsit. Aquests podran accedir amb els seus vehicles a la propietat aportant el DNI, el permís de circulació o qualsevol altre document que acredite la seua residència allí. Així i tot, l’Ajuntament desaconsella moure’s el cotxe i recomana fer-lo “quan siga estrictament necessari”.

També podran accedir a les zones tallades els autobusos urbans, els taxis, els vehicles de servei públic, els autoritzats per l’Àrea de Mobilitat i els que atenen situacions d’urgència.

Els dies de repartiment de premis, els autobusos de les comissions falleres podran deixar i recollir personal en l’avinguda Navarro Reverter i al carrer Guillem de Castro, al tram de la zona enjardinada enfront del carrer Hospital. A continuació, hauran de ser estacionats en l’Albereda.

Els dies d’Ofrena, les comissions podran estacionar els seus autobusos en el passeig de l’Albereda, el carrer Almassora, el pont de les Arts i els carrils bus dels carrers Guadalaviar, Pla de Zaidía, Mauro Guillén i Menéndez Pidal, depenent de si accedeixen a la Plaça de la Verge pel carrer de la Pau o Sant Vicent Màrtir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 7 =