caixa popular

El carrer Pare Viñas arribarà fins a la Ronda Nord

El carrer Pare Viñas arribarà fins a la Ronda Nord
01/12/2017 -

El projecte d’obres d’obertura del carrer Pare Viñas fins a l’avinguda Germans Machado, de la Ronda Nord de València, conclourà al llarg de l’actual mes de desembre, tal com ha explicat aquest matí regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià.

Sàrria ha manifestat la seua satisfacció perquè ja estan en execució les obres de millora de la connexió del barri d’Orriols amb la Ronda Nord. Com és conegut, el projecte permetrà obrir el carrer Pare Viñas fins a l’avinguda Germans Machado, de la Ronda Nord de València.

L’edil ha recordat que quan es va construir la Ronda es va deixar preparat l’accés al carrer tal com s’estan executant ara. Però en aquell moment la presència d’uns solars impedia la connexió d’aquesta via pública i generava un tap urbanístic.

Amb aquesta actuació la connexió de vianants queda garantida. Les labors que s’estan duent a terme consisteixen principalment en l’excavació, neteja, anivellació i compactació de la zona d’actuació, per a adequar-la i adaptar-la a l’emplaçament indicat. El pressupost total del projecte ascendeix a 11.170,88 euros.

Amb aquesta obra, ha assegurat el regidor Sàrria, “millorarà la mobilitat de vianants del veïnat, ja que fins ara, per a accedir a la ronda, els veïns i veïnes es veien obligats a donar una volta important”. Segons el termini d’execució previst, les obres finalitzaran aquest mateix mes de desembre.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris