caixa popular

El carrer Jalance tindrà voreres de més de tres metres

El carrer Jalance tindrà voreres de més de tres metres
26/01/2018 -

Aquesta setmana ha començat l’execució de les obres de millora de les voreres del carrer Jalance, en el barri Ciutat Jardí de València, tal com ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià. Es tracta d’una actuació de millora urbana que redundarà en l’accessibilitat i en la mobilitat de vianants.

Les obres d’ampliació de les voreres corresponen a les del costat aquest del carrer Jalance. L’objectiu de l’actuació és donar servici al centre d’adults i millorar els accessos de vianants al Col·legi Explorador Andrés, així com millorar el trànsit a peu del veïnat de la zona. Els treballs d’urbanització que es duran a terme en les voreres del carrer permetran augmentar l’amplària d’aquestes fins als 3.40 metres.

A més, la iniciativa inclou pintar la vorera per a delimitar les zones d’aparcament permés. De fet, el projecte d’obres descriu una nova ordenació en la zona d’aparcament, que compta actualment amb dues reculades. En la primera d’elles està previst eliminar un aparcament en bateria i convertir-lo en cordó, la qual cosa deixarà una vorera de 3.20 metres en el costat nord i de 3.40 m en el costat sud; i en la calçada, un aparcament en cordó de 2.20 metres, dos carrils de circulació de 3.25 metres i dos aparcaments de bateria. En la segona reculada es procedirà de la mateixa forma, eliminant així la bateria que existeix al costat nord i canviant-la per un cordó.

Els treballs de millora en el carrer Jalance, “pretenen dotar les voreres d’unes condicions necessàries d’accessibilitat i seguretat per a l’usuari”, ha manifestat el regidor Sarrià. El termini d’execució del projecte d’urbanització és d’un mes, i el pressupost total ascendeix a 44.975,97 euros.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats