25n
25N
25N

El 'call center' posat en marxa per la Conselleria d'Economia Sostenible per a resoldre dubtes sobre la COVID-19 atén més de 52.000 consultes

El 'call center' posat en marxa per la Conselleria d'Economia Sostenible per a resoldre dubtes sobre la COVID-19 atén més de 52.000 consultes
29/05/2020 -

El telèfon posat en marxa per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a resoldre dubtes sobre la COVID-19 a personal empresari, autònom, comerç i persones treballadores ha atés un total de 52.207 consultes des de la seua posada en marxa.

La majoria de les consultes han sigut les relacionades amb atenció a les persones treballadores i autònoms amb 31.345. D’altra banda, els dubtes sobre empreses han sigut 20.862.

La Conselleria, una vegada ha comprovat que el ritme de consultes s’ha estabilitzat, finalitzarà amb aquest servei, que es va posar en marxa per a fer més accessible la informació sobre la situació econòmica i laboral generada per la declaració de l’estat d’alarma al nostre país.

Cal recordar que la ciutadania continuarà sent atesa pels llits habituals de la Generalitat. Així, el 012 té com a objectiu centralitzar el subministrament d’informació administrativa de la Generalitat en un sol número de telèfon.

Per a telefonades des de fora de la Comunitat Valenciana o per als ciutadans i ciutadanes que disposen d’un servei de tarifa plana per a telefonades nacionals a telèfons fixos, el telèfon d’informació administrativa de la Generalitat és el 963 866 000.

L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 08.00 a 19.00 hores, i a l’agost de 08.00 a 16.00 hores, excepte els dies festius d’àmbit nacional, festius de la Comunitat Valenciana, i els dies 24 i 31 de desembre.

Labora

A més de l’atenció telefònica, des de la Conselleria d’Economia Sostenible s’ha intensificat l’atenció ciutadana per a poder respondre als dubtes que aquesta situació excepcional ha generat entre les persones desocupades de la Comunitat.

D’aquesta manera, Labora ha intensificat l’atenció a les persones desocupades a través del correu electrònic labora@gva.es, dos canals de whatsapp i les xarxes socials @GvaLabora.

D’aquesta manera, des de l’inici de la crisi sanitària Labora ha atés 36.612 consultes a través del correu electrònic labora@gva.es i whatsapp en el telèfon 616 124 143. El whatsapp ha sigut el canal preferit de la ciutadania per a relacionar-se amb l’Administració, amb 27.190 consulta. Per mail s’han realitzat 9.422 missatges.

A més, s’ha multiplicat l’edició d’imatges i vídeos aclaridors per a resoldre els dubtes i aclarir la situació a les persones que es troben aturades en aquests moments.

Alguns dels continguts que més consultes han rebut són els vídeos i informacions sobre consultes freqüents, que es pot consultar a través de la web de la COVID-19 de la Conselleria d’Economia Sostenible o els de Labora i la guia de respostes freqüents que ha tingut al voltant 15.718 descàrregues.

Quant a les xarxes socials, les visites a la pàgina de Facebook GVALabora han augmentat un 93% i un 92% el nombre de seguidors; els abastos de les publicacions han augmentat en un 81%.

El Twitter de GVALabora ha aconseguit al març 486 nous seguidors i seguidores i ha augmentat en un 35% el nombre d’esments. Les visites a la pàgina han augmentat en un 288% i les impressions dels tuits han augmentat en un 99.7%.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

caixaontinyent
paterna