25n
25N
25N

La delegada del Govern llança un missatge de "tranquil·litat" davant la 'volta al col·le': "No hi ha espai més segur"

La delegada del Govern llança un missatge de "tranquil·litat" davant la 'volta al col·le': "No hi ha espai més segur"
06/09/2020 -

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha llançat un missatge de “tranquil·litat i confiança” a les famílies davant la ‘volta al col·le’ que arranca aquest dilluns i ha afirmat que “no hi ha espai més segur per als nostres xiquets i xiquetes que els centres escolars i que és molt important l’activitat presencial perquè cal donar tota la normalitat a aquest nou inici de curs”.

En declaracions facilitades a Europa Press, Calero ha volgut assegurar als pares que “s’ha treballat intensament des de totes les institucions per a garantir un entorn escolar segur i protegit per a tots els xiquets i xiquetes”, mentre que també ha llançat un missatge de suport per als més de 76.000 docents.

“Cal reconéixer l’important esforç que està realitzant tota la comunitat educativa perquè s’inicie el curs escolar amb les màximes garanties higièniques i sanitàries en tots els espais dels centres escolars: aules, menjadors, instal·lacions esportives, etc”, ha incidit la delegada.

Així mateix, ha remarcat el “suport i col·laboració del Govern d’Espanya a l’administració educativa valenciana, que ja s’ha vist reflectit tant en les ajudes econòmiques a través dels fons Covid, destinant 214 milions d’euros, com en les diferents conferències i reunions que s’han realitzat amb la finalitat de garantir la màxima cooperació entre administracions per a iniciar un nou curs escolar segur”.

La delegada ha conclòs llançant un desig d'”un inici de curs tranquil i assegurança” dirigida a tota la comunitat educativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 11 =