25n
25N
25N

Payasospital llança un calendari solidari per a finançar teràpies a menors en hospitals

Payasospital llança un calendari solidari per a finançar teràpies a menors en hospitals
03/11/2020 -

Payasospital inicia la seua campanya del Calendari Solidari 2021 amb la qual espera recaptar els fons necessaris per a realitzar en 2021 el 15% del total previst de les seues intervencions terapèutiques a menors hospitalitzats en la Comunitat Valenciana. En 2019 Payasospital va realitzar un total de 652 jornades d’intervenció en huit hospitals de Castelló, València, Alacant, i Elx.

Actualment, Payasospital visita de manera presencial i seguint les mesures sanitàries requerides, les habitacions dels menors ingressats en sis dels huit hospitals on habitualment intervenia abans de la pandèmia per Covid-19. En alguns centres on encara no estan autoritzats, els pallassos realitzen les seues actuacions als xicotets pacients a través de videotelefonades.

Per a donar continuïtat a aquesta labor que desenvolupa des de fa més de 20 anys, Payasospital publica cada any un almanac de sobretaula que ofereix per un donatiu de tres euros. El calendari està il·lustrat amb imatges dels pallassos realitzades per la fotògrafa Fátima Rierol, qui col·labora de manera altruista amb el reportatge fotogràfic de cada edició.

Des d’aquesta setmana, el Calendari Solidari de Payasospital ja està a la venda en tots els centres d’El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana. El 100% del benefici de la venda d’aquest producte solidari es destina a la labor de l’entitat. Perquè això siga possible, diverses empreses col·laboren en la seua producció i venda: Indústries Alegre, Gràfiques Taronger, Saggas, Cartonatges La Plana, Aplikados i El Corte Inglés.

Les AMPAS i la direcció de més de 20 centres educatius de Castelló, València i Alacant també participen en la campanya del Calendari Solidari de Payasospital. En agraïment a la col·laboració dels col·legis, els pallassos visiten cada centre o dediquen un vídeo personalitzat a cada col·legi implicat.

Des de Payasospital informen que qualsevol persona, empresa o institució que ho desitge pot col·laborar amb la venda del seu Calendari Solidari 2021. Per a això han de posar-se en contacte amb l’entitat en aquest email: ana.ramos@payasospital.org.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − quinze =