25n
25N
25N

Picassent edita el Calendari solidari de 2019

Picassent edita el Calendari solidari de 2019
04/12/2018 -

El calendari solidari d’enguany s’emmarca dins de les ajudes i subvencions que l’Ajuntament destina a Càritas. Totes aquelles persones que estiguen interessades a adquirir-lo poden fer-ho a la Casa de Cultura o bé, per mitjà dels membres de Càritas Interparroquial, que estaran els dimecres i dissabtes al Mercat Municipal, davant de l’església de La Miraculosa.

La publicació dedica enguany les seues pàgines a diverses imatges de les Festes celebrades al nostre municipi com ara, les Festes Majors, el Nadal, les Falles, activitats amb els joves i majors, entre d’altres.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, va estar dissabte, al Mercat Municipal, acompanyant els membres de Càritas, durant la venda, i ha mostrat així la seua satisfacció per l’excel·lent acollida que, un any més, ha tingut aquesta ferramenta, «Ja només durant la jornada de dissabte al matí es varen vendre més de 600 calendaris. Aquesta xifra posa de manifest la bona acollida que té per al veïnat, sent una de les polítiques socials que fa aquest Ajuntament per ajudar qui més ho necessita».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 16 =

bombers
Valencia activa