25n
25N
25N

Lluita contra el càncer infantil amb el Calendari Resistiré 2018 de Juegaterapia

Aquest calendari solidari té un cost de cinc euros

Lluita contra el càncer infantil amb el Calendari Resistiré 2018 de Juegaterapia
11/12/2017 -

Ja s’ha posat a la venda el Calendari Resistiré 2018, que la Fundació Juegaterapia ha llançat per a recaptar fons i, així, ajudar a tots els menors malalts de càncer. Per tan sols 5 euros, aquest calendari no solament recolzarà la lluita contra el càncer infantil, sinó que a més es destinarà a tots els projectes que tenen en marxa Juegaterapia, com ‘El Jardín de mi Hospi‘, que crea espais d’oci en els terrats dels hospitals, o els ‘Babypelones‘, que s’han convertit en els ninots més venuts d’Espanya.

Sota el lema de la campanya ‘Resistiré’, que es va presentar el passat mes de febrer amb motiu del Dia Internacional del Càncer Infantil, aquest calendari mostra dotze fotos amb històries de superació, de resistència i, sobretot, de molta energia positiva, que és la que desprenen tots aquests xiquets. Famosos com Miguel Ángel Muñoz, Elsa Pataky, Blanca Suárez, Luis Tosar o Pablo López han col·laborat en aquest calendari, posant al costat dels menors d’aquesta fundació.

El Calendari Resistiré 2018 de Juegaterapia ja es pot adquirir tant en les tendes físiques, com en les virtuals de la Fundació Juegaterapia, El Corte Inglés, La Casa del Llibre i Juguettos. No ho penses més i forma part d’aquest projecte solidari per a aportar el teu granet de sorna a la lluita contra el càncer infantil. Ah! I dóna’t pressa a fer-te amb un d’ells perquè volen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 4 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa