25n
25N
25N

Calendari escolar de la Comunitat Valenciana: quan començarà el curs 2020-2021

Ja es coneix quan començaran les classes a València per al pròxim curs escolar en tots els nivells

Calendari escolar de la Comunitat Valenciana: quan començarà el curs 2020-2021
04/06/2020 -

El Diari Oficial ha publicat el calendari escolar de la Comunitat Valenciana 2020 en el qual s’especifica quan començarà el curs escolar en funció de les etapes educatives. Així, encara que s’intensificarà la desinfecció dels centres i es considera la possibilitat de realitzar una incorporació escalonada, la Conselleria d’Educació manté que el curs 2020-2021 comence el 7 de setembre i finalitze el 23 de juny de 2021 per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

Excepcionalment, l’alumnat que curse programes formatius de qualificació bàsica començarà el 21 de setembre; mentre que l’alumnat de Formació Professional Bàsica de segona oportunitat iniciarà les classes el 14 de setembre i les finalitzarà en la mateixa data que la resta d’etapes educatives, és a dir, el 23 de juny.

Respecte a la formació de persones adultes, el curs serà del 17 de setembre al 18 de juny de 2021, encara que per a l’alumnat d’ensenyaments artístics i esportius de règim especial, el curs arrancarà el 28 de setembre de 2020. Finalment, el 5 d’octubre serà el torn per a l’alumnat que curse ensenyament d’idiomes.

Quant a les vacances escolars, s’han establit el període de Nadal del 23 de desembre al 6 de gener, i per al de Setmana Santa de l’1 al 12 d’abril. Així mateix, seran dies festius a la Comunitat Valenciana el 9 i 12 d’octubre, el 8 de desembre i el 19 de març.

Finalment, les universitats valencianes començaran el curs el 25 de setembre, per a l’alumnat dels primers cursos de carrera, i a partir del 14 de setembre per a la resta. A més, s’ha optat per un model mixt, és a dir, les classes teòriques s’impartiran, majoritàriament, de manera presencial, mentre que les classes pràctiques prevaldrà la màxima presencialitat possible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + dinou =