25n
25N
25N

Calabuig aposta per consolidar les relacions comercials i generar oportunitats a Ghana

Calabuig aposta per consolidar les relacions comercials i generar oportunitats a Ghana
24/10/2016 -

El delegat del Consell per a la Unió Europea i Relacions Externes, Joan Calabuig, s’ha reunit amb l’ambaixadora de la República de Ghana, Elizabeth Adjei, per a consolidar les relacions comercials i econòmiques entre tots dos països i generar, d’aquesta manera, oportunitats per al teixit empresarial valencià.

Calabuig ha valorat com “molt positiu” aquesta trobada bilateral i ha assegurat que tots dos països col·laboraran per a desenvolupar activitats i accions comunes. Per la seua banda, l’ambaixadora de la República de Ghana ha traslladat l’interés del seu país per la Comunitat Valenciana i per les possibilitats que ofereix quant a l’activitat industrial vinculada a la construcció, al sector agroindustrial i en relació amb el sector de materials de construcció.

A més, tal com ha explicat el delegat del Consell per a la Unió Europea, l’ambaixadora de Ghana també ha valorat positivament la posició geoestratègica de la Comunitat Valenciana i de la ciutat de València com a “port important al Mediterrani, amb unes connexions molt rellevants”.

Com a resultat de la reunió, Calabuig i Adjei han acordat que l’ambaixadora de la República de Ghana tornarà a la Comunitat Valenciana el primer trimestre del 2017 per a mantenir reunions amb l’Autoritat Portuària de València, la Cambra de comerç, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), i altres organismes empresarials.

L’origen de la relació entre tots dos territoris es remunta a una missió comercial realitzada en 2015 per un grup empresaris valencians a través del IVACE, en la qual van participar empreses de diferents sectors. Aquest primer contacte va tenir una valoració empresarial “positiva”, segons Calabuig, ja que es va comprovar que existeixen “possibilitats de desenvolupament de relacions bilaterals en diferents àmbits”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + set =