25n
25N
25N

Caixes per a enviaments, sobres embuatats... Els embalatges que necessiten els e-commerce

Imagen de Jens P. Raak en Pixabay

Caixes per a enviaments, sobres embuatats... Els embalatges que necessiten els e-commerce
10/09/2020 -

Els e-commerce estan triomfant, ja que les compres per internet i a través de dispositius mòbils cada vegada són més comuns. Els clients d’aquestes botigues virtuals esperen rebre els seus productes en les millors condicions, per la qual cosa l’embalatge s’ha convertit en una de les prioritats d’aquest tipus de negocis.

Utilitzar caixes per a enviaments, sobres de cartó i altres tipus d’embalatges són la solució per a enviar les comandes realitzades a la botiga virtual d’una forma segura, garantint que els productes arriben als clients en les millors condicions.

Per què són importants els embalatges per a un e-commerce

Els embalatges s’han convertit en un tema de gran importància per a qualsevol e-commerce pels següents motius:

Seguretat. És el principal aspecte que preocupa els clients, rebre els productes en perfecte estat, i ací l’embalatge és de vital importància per a evitar deterioracions associades al transport i emmagatzematge.

Marca. El primer que veu el client quan rep un producte és el seu embalatge, per la qual cosa la seua presentació i cura és fonamental per a projectar una imatge de serietat i professionalitat.

Quins són els embalatges més utilitzats per un e-commerce

Els principals tipus d’embalatges que se solen utilitzar en una botiga virtual per a enviar els articles als seus clients són:

Caixes per a enviaments

Les caixes de cartó són un dels embalatges més utilitzats per a enviar tota mena d’articles, ja que disposen de dues de les principals característiques que busca un e-commerce, gran resistència i sota cost econòmic (per a no disminuir el marge de beneficis). Hi ha molts tipus de caixes per a enviaments depenent de la seua grandària, color, tipus de tancament (per exemple, autoadhesives), personalitzades, plegables, etc.

En una caixa de cartó per a enviaments es pot protegir per a l’enviament una àmplia varietat d’articles, des de documents i llibres, fins a roba o dispositius tecnològics.

Sobres de cartó

Els sobres de cartó són una solució ideal per a tota mena d’enviaments. Depenent de la mena d’article a enviar es pot optar per utilitzar sobres de cartó rígids, embuatats, de polietilé, o fins i tot decorats per a causar una millor impressió al client de l’e-commerce.

Els sobres són un embalatge molt consistent, barat i versàtil que facilitarà els enviaments de molts dels articles d’una botiga virtual i faran que els clients queden satisfets amb els lliuraments. A més, és una bona alternativa per a fer el teu negoci més sostenible.

Embalatges de plàstic

Moltes vegades és interessant utilitzar embalatges de plàstic per a entregar uns certs productes als clients de l’e-commerce. Per exemple, amb un sobre de plàstic repel·lent a l’aigua es pot protegir els productes entregats en zones humides plujoses, on hi ha un major risc que l’aigua entre en contacte amb l’enviament.

Tubs de cartó

Els tubs de cartó són un embalatge especial que permet enviar uns certs articles de manera segura com a documents, fotografies o objectes allargats. Es poden trobar tubs de cartó quadrats o triangulars per a poder realitzar els enviaments de la forma més segura als clients de la botiga en línia.

Si un client rep els articles que ha comprat en un embalatge resistent i atractiu, estarà més disposat a tornar a comprar en eixe e-commerce. Els embalatges com les caixes, els sobres o els tubs són la solució ideal per a les botigues virtuals o qualsevol empresa, per a enviar els seus productes garantint que arriben en perfectes condicions als seus clients.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 7 =