El Caixaforum València continua avançant amb la publicació de les clàusules per a la seua instal·lació en l'Àgora

El Caixaforum València continua avançant amb la publicació de les clàusules per a la seua instal·lació en l'Àgora
24/05/2019 -

El futur centre cultural Caixaforum València continua avançant amb la publicació del plec de clàusules per a contractar la constitució d’un dret de superfície destinat a instal·lar aqueix espai a l’interior de l’edifici de l’Àgora, a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El Consell va acordar el mes d’abril passat aquesta contractació, el plec de la qual publica aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), la qual cosa suposa un pas més en el projecte del Caixaforum, que promourà exposicions d’art, cicles de conferències, concerts i espectacles, jornades socials, tallers educatius i familiars i activitats dirigides a persones majors.

El contracte per a la constitució del dret de superfície especifica, a més de referències cadastrals i altres qüestions tècniques, estableix que durant la vigència del dret de superfície qualsevol actuació d’o activitat de CACSA en l’Àgora haurà de realitzar-se de manera que no interferisca en la del Caixaforum i comptar amb l’autorització de la Fundació Bancària La Caixa.

Recorda que la proposta d’explotació és per un període de 50 anys a comptar des de la concessió de les llicències i permisos necessaris per a iniciar les activitats del Caixaforum, amb la reversió posterior a CACSA del construït una vegada expirat aqueix termini, en bon estat de conservació excepte les deterioracions que pogueren produir-se per l’ús i desgast ordinari.

Respecte al cànon a pagar per aqueix dret de superfície, s’acorda que siga un expert independent qui determine aqueix valor mitjançant una taxació pericial que, partint del cost de construcció de l’edificació, tinga en compte el desgast per l’ús de la mateixa durant tota la durada del dret.

El plec detalla les obligacions de totes dues parts: La Fundació la Caixa haurà d’executar les obres de construcció, instal·lació i posada en funcionament del Caixaforum, així com assumir durant la vigència del contracte el cost de la seua neteja, seguretat privada i manteniment ordinaris, mentre que CACSA haurà de realitzar les obres de conservació i reparació necessàries en l’estructura de l’Àgora.

El contracte de concessió del dret de superfície se subscriurà en un termini màxim de sis mesos a contar des que la Fundació La Caixa haja obtingut la corresponent llicència d’obres per a l’execució del Caixaforum.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 3 =

sagunt a escena 2019
turismo salou