caixa popular

CaixaBank es trasllada de Barcelona a València

L’entitat bancària més important de Catalunya aposta per València com a nova seu social

CaixaBank es trasllada de Barcelona a València
06/10/2017 -

Continua el moviment d’empreses i entitats bancàries que decideixen abandonar Catalunya. Després de l’eixida de Sabadell, ara és l’entitat més important de Catalunya, Caixabank qui acaba d’anunciar que trasllada la seua seu social i ho fa precisament al nostre territori. L’entitat catalana decideix traslladar-se a València com a nova seu social per als seus accionistes.

En les últimes 24 hores, dues de les entitats més importants de Catalunya han decidit abandonar la seua seu social per temor a una DUI. Recordem que davant una declaració unilateral d’independència, aquests bancs igual que uns altres quedarien fora de la Unió Europea i per tant, perdrien la liquiditat del Banc Central Europeu. Per aquesta raó, Sabadell va optar ahir per canviar la seua seu social a Alacant i l’Ibex 35 va premiar aquest moviment amb una pujada del 6%.

Aquesta mateixa vesprada acaba d’anunciar el mateix moviment CaixaBank que és l’entitat referent en tota Catalunya. En les últimes hores, es va barrejar el canvi a Balears però finalment ha sigut València, la destinació escollida per la Junta d’accionistes de Caixabank..

Aquest matí el vicepresident Oriol Junqueras valorava l’eixida de Sabadell i qualificava a Alacant o Balears de “Països Catalans“. Sens dubte, l’eixida de Caixabank és un dur colp per a les arques catalanes que deixaran de recaptar els impostos d’aquestes dues entitats.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + quinze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios