25n
25N
25N

CaixaBank estableix un pla d'ajudes i un compte solidari per als afectats per les inundacions

CaixaBank estableix un pla d'ajudes i un compte solidari per als afectats per les inundacions
16/09/2019 -

CaixaBank i l’Obra Social ‘la Caixa’ han aprovat un pla d’ajudes que inclou línies de finançament especial destinades a donar suport a tots els veïns, comerços i empreses que han resultat damnificats per les inundacions i fortes pluges registrades durant els últims dies en la Comunitat Valenciana.

Paral·lelament, l’Obra Social ‘la Caixa’ ha obert un compte solidari per a recollir donatius a favor dels damnificats, amb el número ES97 2100 5000 5302 0024 8629, detalla l’entitat en un comunicat.

Els directius en la zona mantenen diverses trobades amb representants de les administracions públiques i institucions per a donar resposta als afectats. L’entitat ha habilitat diverses línies de finançament, que es destinaran a anticipar el cobrament de les indemnitzacions de les companyies asseguradores, de manera que els afectats puguen recuperar com més prompte millor els seus béns danyats, entre altres finalitats.

Per part seua, l’Obra Social ‘la Caixa’ destinarà una aportació econòmica de 100.000 euros en suport a les persones damnificades per les inundacions. Aquestes ajudes es gestionaran d’acord amb les prioritats i necessitats establides per entitats socials i organismes públics de cada població.

Estaran destinades, especialment, a garantir la cobertura de les necessitats bàsiques dels afectats. També habilitarà un compte solidari per a recollir donatius a favor dels damnificats.

A totes aquestes línies d’ajuda podran accedir els afectats en qualsevol oficina de la xarxa de CaixaBank de la Comunitat Valenciana.

SUPORT A AGRICULTORS

D’altra banda, l’entitat ha aprovat una línia de finançament especial destinat a donar suport a tots els agricultors valencians i empreses agroalimentàries que han resultat damnificats per les inclemències del temps durant les últimes hores.

Els titulars de les explotacions afectades també podran accedir a la bestreta del pagament del sinistre d’Agroseguro que els puga correspondre, a més de qualsevol altra ajuda que s’establisca pròximament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

lleida 2020
activem alfafar