25n
25N
25N

CaixaBank obri a Catarroja el seu tercer centre Business per a fomentar la proximitat amb pimes i emprenedors

CaixaBank obri a Catarroja el seu tercer centre Business per a fomentar la proximitat amb pimes i emprenedors
03/02/2020 -

CaixaBank ha obert a Catarroja (València) un nou centre Business per a oferir un servei especialitzat i pròxim a les petites empreses i negocis valencians. Situat al carrer Camí Real 36, és el tercer d’aquestes característiques que disposarà la província.

Segons ha informat l’entitat en un comunicat, situat en un edifici singular en el centre de Catarroja, al costat del Centre d’Empreses i l’oficina de CaixaBank en la localitat, “formen una unitat d’atenció financera especialitzada per a particulars, negocis i empreses”.

L’espai compta, d’una banda, amb una àmplia zona per a l’atenció de particulars, totalment centrat en el client, que dóna més importància a l’atenció personalitzada, atés que cada persona té un gestor de referència amb el qual pot concertar una cita quan ho desitge.

A més, l’eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/emprat, ja que es comparteixen continguts entre tots dos i augmenta la proximitat entre ells. També compta amb zones diferenciades per a reunions amb una major privacitat.

La mateixa vocació d’innovació i de servei al client es plasma en el centre Business i en el Centre d’Empreses, també situats en les noves instal·lacions de CaixaBank. Les empreses amb facturació a partir de dos milions d’euros compten amb un espai propi atés per un equip de nou gestors especialistes en banca d’empreses.

Així mateix, els comerços, negocis, autònoms i microempreses compten en el centre Business, amb un espai dissenyat ad hoc per a aquest segment, i amb cinc gestors que ofereixen atenció especialitzada i que acompanyaran als clients valencians en tot el cicle de vida dels seus negocis, oferint orientació i assessorament personalitzat.

El nou espai es concep com un lloc en el qual concentrar l’activitat econòmica de Catarroja per a compartir idees i atendre les necessitats dels clients del segment. El centre disposa d’espais diàfans i transparents que afavoreixen un tracte pròxim, juntament amb despatxos que faciliten el coworking amb el client i que estan dotats amb les tecnologies més avançades, “potenciant així un model de relació basat en la digitalització i la proximitat”, assenyala l’entitat.

Xicu Costa, director territorial de CaixaBank en la Comunitat Valenciana, ha assenyalat que aquest nou concepte d’oficina “ens permetrà ser un punt de referència a Catarroja per a tots els xicotets empresaris que necessiten d’un suport especialitzat per a fer realitat els seus projectes i acompanyar-los en tot el seu camí cap a l’èxit”.

Costa ha destacat, a més, que en aquest nou centre valencià “el client es trobarà amb un nou model de relació basat en la innovació, la transparència, l’especialització i la proximitat gràcies a una atenció personal”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − deu =