25n
25N
25N

Caixa Popular es la primera entitat financera valenciana disponible en Amazon Alexa

Caixa Popular es la primera entitat financera valenciana disponible en Amazon Alexa
11/09/2019 -

L’assistent virtual de Caixa Popular ja està disponible en l’assistent de veu d’Amazon conegut amb el nom d’Alexa.

Amb aquesta innovació, la principal entitat financera valenciana ha sigut la primera Caixa Rural a oferir aquest servici que persegueix afavorir la comunicació amb els clients en potenciar la omnicalitat i estar disponibles en tots els canals. Alhora que afavoreix l’accessibilitat de les persones amb discapacitat visual.

Alexa respon als dubtes més freqüents dels clients de Caixa Popular a més, de contar les últimes notícies de l’entitat. On traure diners sense comissions, com ajornar una compra o dubtes sobre la targeta o ruralvía, la banca digital de Caixa Popular, són algunes de les qüestions que resol a través d’una conversa fluida i natural.

Els usuaris que no disposen de l’assistent de veu d’Amazon podran comunicar-se amb Alexa a través del telèfon mòbil, descarregant l’aplicació d’Amazon Alexa des de PlayStore o AppleStore.

En l’actualitat més del 70% del total de clients de Caixa Popular ja són usuaris de la banca digital de l’entitat, que combina la més moderna tecnologia i tota la capacitat de desenvolupament que ofereix pertànyer al Grup Caixa Rural.

Es tracta d’una aposta tecnològica de futur posat que es preveu un notable increment en l’ús dels assistents de veu. La incorporació de Caixa Popular en Amazon Alexa ha sigut una iniciativa promoguda per l’Equip de Creativitat Permanent de l’entitat financera que treballa per impulsar i promoure idees noves en el la cooperativa de crèdit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − un =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa