25n
25N
25N

Caixa Popular llança una línia de finançament especial per a mitigar els efectes del coronavirus en l’economia valenciana

Caixa Popular llança una línia de finançament especial per a mitigar els efectes del coronavirus en l’economia valenciana
13/03/2020 -

Caixa Popular ha anunciat hui que llança una línia de finançament especial per a pal·liar els efectes del coronavirus en el teixit empresarial valencià. La principal entitat financera valenciana posa a la disposició de les empreses, dels comerços i dels autònoms línies de crèdit i préstecs en condicions avantatjoses per a fer front a l’actual conjuntura econòmica i social.

Els clients de la cooperativa de crèdit podran formalitzar les operacions de circulant d’acord amb les seues necessitats contactant amb l’oficina de referència.

“Caixa Popular es caracteritza per fer una banca pròxima a les persones i a l’entorn, i en aquest moment d’epidèmia a causa del coronavirus és quan més es valora el nostre compromís amb la societat valenciana”, ha indicat Juan Gallur, director de Banca Empresa de l’entitat.

“Ara toca posar-se en la pell de les persones que, de manera sobtada, han vist afectada la seua economia per aquesta circumstància; per això hem adoptat mesures especials per a posar a la disposició dels nostres clients finançament bla en condicions especials i ens hem dotat de recursos per a donar-hi resposta de la manera més àgilment possible”, ha matisat el representant de l’entitat.

Caixa Popular presenta un ventall ben ampli de productes i de serveis per a oferir solucions a mida de les necessitats de les empreses, dels comerços i dels autònoms valencians. L’entitat disposa d’un servei especialitzat de Banca Empresa integrat per persones altament qualificades. Un servei professional que, com sempre, posa el focus en les persones.

Caixa Popular fa costat al món de les Falles

La decisió adoptada per la Generalitat Valenciana, seguint la instrucció del Ministeri de Sanitat, d’ajornar la celebració de la festa de les Falles ha suposat un gran impacte econòmic i emocional al món faller.

Davant d’aquesta situació, Caixa Popular ha posat a la disposició de les comissions falleres una línia de crèdit en condicions especials per a poder fer front a les necessitats financeres que necessiten en aquest moment.

A més, la cooperativa de crèdit ha decidit mantenir i abonar tots els compromisos econòmics en ferm pactats amb les comissions falleres amb què col·labora habitualment.

Es tracta d’unes mesures que volen mitigar els efectes de l’epidèmia del coronavirus en l’economia i en la cultura valencianes. Des de l’origen, Caixa Popular s’ha posicionat al costat de les Falles, col·laborant activament amb les comissions o amb els gremis que emanen de la festa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 8 =