25n
25N
25N

Caixa Popular habilita 440 milions d’euros per ajudar els seus clients davant de la crisi del COVID-19

330 milions d’euros en préstecs preconcedits per a particulars

Caixa Popular habilita 440 milions d’euros per ajudar els seus clients davant de la crisi del COVID-19
25/03/2020 -

Caixa Popular ha fet públic, dins de la seua campanya “On toca estar”, el seu pla per a ajudar a mitigar els efectes de la crisi en l’economia valenciana provocada pel COVID-19. Des de l’entitat financera destaquen la importància de prendre mesures ràpides i senzilles a què puguen acollir-se els més de 205.000 clients de l’entitat.

El pla d’ajudes està format, entre altres mesures, per una sèrie de línies de finançament en condicions avantatjoses per a empreses, comerços, autònoms i particulars.

Els clients particulars, a més dels 330 milions de préstecs preconcedits, podran disposar de préstecs exprés per a cobrir les despeses habituals d’alimentació, lloguer o pagament de rebuts. Una altra de les mesures a què poden acollir-se és la d’incrementar un 25 % el límit de les seues targetes de crèdit de manera immediata, i també poder ajornar qualsevol compra o càrrec superior a 90 € efectuat a través de Ruralvía, la banca digital de Caixa Popular. Amb l’avantatge que, quan el client ajorne aquests pagaments, s’hi aplicarà un tipus d’interés nominal mensual de 0,95 %. Un dels tipus d’interés més baixos del mercat.

Per a les empreses clients, juntament amb els 98,8 milions en préstecs preassignats, també s’ofereixen línies de circulant i préstecs personals per a fer front a les tensions de liquiditat pel retard en els terminis de cobrament, l’alentiment de les vendes o qualsevol altra conseqüència de la crisi provocada pel COVID-19. De la mateixa manera, també s’hi ofereixen crèdits per a anticipar subvencions o ajudes públiques.

Des de Caixa Popular animen els clients a ampliar la informació telefonant a la seua oficina, des de la qual s’estudiarà el cas i se’ls informarà de manera personalitzada. D’altra banda, està previst continuar revisant i ampliant, si fora necessari, aquestes mesures per a alinear-les amb les mesures econòmiques i les ajudes posades en marxa per les diferents administracions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − quatre =