25n
Orgull
Orgull

Caixa Popular es consolida en el sistema financer valencià amb un increment de 8% en beneficis

Caixa Popular es consolida en el sistema financer valencià amb un increment de 8% en beneficis
26/10/2016 -

Caixa Popular es reafirma com a entitat de referència en el territori valencià. L’entitat ha tancat el trimestre amb un Benefici de 4,58 milions d’euros, la qual cosa suposa un increment del 8% respecte de l’any anterior, una ràtio sobre ATM (ROA) del 0,41.

L’entitat també ha incrementat els seus Dipòsits un 8% més, amb un total de 1.309 milions d’euros. Tant el Marge d’Interessos com a Marge Brut s’han incrementat un 12%, pel que fa al mateix període en 2015, i se situen en 22,87 milions d’euros i 33,78 milions d’euros, respectivament. El Marge abans de Provisions està en 15,77 milions d’euros, la qual cosa suposa un creixement del 21%.

Caixa Popular manté les línies de finançament a empreses, comerços, autònoms i famílies valencianes. Les Inversions Creditícies han augmentat un 8% fins a aconseguir els 831 milions d’euros.

Les dotacions al Fons d’Insolvència de 8,2 milions d’euros, suposen un descens del 5% i situen la ràtio de mora en un 8,37%.

Caixa Popular continua la política de gestió d’ajustos en despeses i millora de la competitivitat. La cooperativa de crèdit ha aconseguit que la ràtio d’Eficiència estiga a 30 de setembre en el 53,31%.

A més, cada vegada són més les persones que aposten per una banca cooperativa i propera a les persones, amb això Caixa Popular ha aconseguit els 174.000 clients.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 2 =