25n
Orgull
Orgull

Caixa Popular col·laborarà amb la Fundación Arz. Miguel Roca-Proyecto Hombre per millorar les condicions de les persones ateses

Caixa Popular col·laborarà amb la Fundación Arz. Miguel Roca-Proyecto Hombre per millorar les condicions de les persones ateses
10/08/2021 -

L’entitat financera valenciana i la Fundación Arzobispo Miguel Roca-Proyecto Hombre Valencia han signat un conveni de col·laboració que contribuirà a millorar els recursos per ajudar persones vulnerables a superar les seues addiccions.

Amb aquesta aliança, Caixa Popular vol incrementar la qualitat de l’atenció a les persones que tracten de superar una addicció diagnosticada. L’aportació econòmica anirà destinada, especialment, a millorar les instal·lacions del centre residencial que s’utilitza per al tractament de les addiccions en persones vulnerables.

Aquest centre té com a funció la deshabituació i la rehabilitació de les persones drogodependents o amb altres trastorns addictius, orientats a la integració social d’aquest col·lectiu mitjançant una intervenció biopsicosocioeducativa.

Caixa Popular és una entitat que té com a objectiu, dins de les seues activitats, el foment d’aspectes socials i formatius que ajuden la societat valenciana a millorar la seua situació i generar sinergies que ajuden el progrés social dels pobles i barris on està situada.

Paco Alòs, director de Responsabilitat Social i Relacions Institucionals de Caixa Popular afirma que “amb aquesta col·laboració Caixa Popular pretén fer costat a les organitzacions que treballen a ajudar perquè les persones més vulnerables puguen eixir de la seua addicció i millorar la seua situació”.

Per la seua banda, Vicent Andrés, director de Proyecto Hombre, agraeix aquest suport de Caixa Popular “tan necessari per a mantenir les instal·lacions de la Comunitat Terapèutica, un recurs residencial en què 50 persones amb trastorns greus per ús de substàncies duen a terme un programa de deshabituació de tota mena d’addiccions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + quatre =