25n
25N
25N

Caixa Popular arriba a Cabanyal-Canyamelar amb nova oficina

L’entitat manté la seua política d’expansió i incrementa la seua presència en la ciutat de València

Caixa Popular arriba a Cabanyal-Canyamelar amb nova oficina
23/02/2017 -

Caixa Popular ha obert aquesta setmana una nova oficina a València, en la zona de Cabanyal-Canyamelar, concretament en el carrer La Reina, 75. L’entitat es posiciona com a referent del sistema financer valencià i manté el seu pla d’expansió, basat en un creixement sostenible.

L’oficina de Cabanyal-Canyamelar es presenta com una alternativa financera en la zona pel seu model de banca diferent, més social i que coopera amb les persones, i perquè presentarà l’horari més ampli del mercat, ja que obrirà al públic tots els matins i totes les vesprades.

Caixa Popular, que compta amb capital íntegrament valencià, oferirà serveis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, autònoms i particulars de la zona. Al capdavant de la mateixa estaran Inma Sebastiá, Vanesa Ramos i Josep Carles León, com a director.

Caixa Popular disposa d’una xarxa de 69 oficines repartides per les principals poblacions valencianes i compta amb més de 180.000 clients. En l’últim exercici, la cooperativa de crèdit va incrementar els seus beneficis un 29%, amb uns resultats de 8 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 19 =

museo prehistoria