25n
25N
25N

Caixa Ontinyent s'incorpora al col·lectiu de socis de la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers (FEBF)

Caixa Ontinyent s'incorpora al col·lectiu de socis de la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers (FEBF)
14/06/2017 -

Caixa Ontinyent s’ha incorporat al Consell General de Socis de la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF). L’acord ha sigut subscrit per Isabel Giménez Zuriaga, Directora General de la FEBF, i per Vicente Penadés, Director General de l’entitat financera.

Aquest acord té com a objectiu impulsar el desenvolupament d’activitats orientades al foment economicofinancer del teixit empresarial de la Comunitat Valenciana, i promoure la difusió de la cultura financera i borsària a la Comunitat Valenciana. “Caixa Ontinyent és un referent en el nostre territori, amb aquest acord es posaran en valor projectes realitzats per a la plaça financera Valenciana”, ha destacat Isabel Giménez.

Per la seua banda, el Director General de Caixa Ontinyent, Vicente Penadés ha assenyalat que “la recent crisi ha posat de manifest la necessitat de disposar d’instruments que, a nivell autonòmic, fomenten i coordinen la formació i el desenvolupament de projectes empresarials, i la Fundació pot complir aquest paper pel qual mereix la confiança i el suport de la nostra entitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 18 =

bombers