caixa popular

Troben el cadàver momificat d'un home en la tomba d'una 'xiqueta robada' a Venta del Moro

Calvario (19Tarrestnom65)

Troben el cadàver momificat d'un home en la tomba d'una 'xiqueta robada' a Venta del Moro
11/07/2018 -

La família d’una suposada ‘xiqueta robada‘ ha trobat en el nínxol del cementeri de Venta del Moro (València) on pensava que estava enterrada el cadàver momificat d’un home d’uns 70 o 80 anys, segons ha avançat aquest dimecres el diari ‘Las Provincias’.

El germà de la xiqueta, nascuda en 1952, va tenir sospites de les circumstàncies de la seua defunció dos mesos després davant una sèrie d’errors documentals i “informacions contradictòries” de la mateixa família, per la qual cosa “sempre ha dubtat que la mort fóra real“, ha explicat el vicepresident de SOS Bebés Robats, l’advocat Enrique Vila.

De moment, el cas no s’ha judicialitzat i el client va sol·licitar la inhumació del nínxol, que es va realitzar aquest passat dilluns. En obrir-lo van trobar un fèretre que contenia un cos momificat en bon estat de conservació. Es tractaria d’un home d’uns 70 o 80 anys mort en la dècada dels trenta o quaranta, d’acord amb l’anàlisi forense.

No obstant això, en aquest nínxol no hi havia “ni rastre de cap caixa xicoteta d’un bebé ni absolutament res“, ha subratllat el també president de SOS Raíces.

Segons el Registre Civil, la xiqueta va ser enterrada en el panteó familiar al cap de dos mesos. A més, “de forma basta”, algú va posar les seues inicials gratades en la fusta en el nínxol.

“Tot coincidia: el registre i que algú s’haja preocupat a escriure les inicials“, ha destacat el lletrat, per a remarcar la dificultat de continuar amb la recerca, ja que la mare té Alzheimer. Després d’aquesta troballa, la família estudia presentar una denúncia per a trobar les restes.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 3 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC