25n
25N
25N

Cabify llança un descompte del 50% per al personal sanitari dels hospitals públics de València

Cabify llança un descompte del 50% per al personal sanitari dels hospitals públics de València
24/04/2020 -

La companyia de mobilitat Cabify, en col·laboració amb les seues partners, ha llançat un descompte del 50% per al personal sanitari dels hospitals públics a València, una iniciativa amb la qual vol “agrair l’esforç i professionalitat que estan mostrant els professionals sanitaris durant l’emergència” sanitària provocada per la Covid-19.

El descompte estarà disponible per a viatges en vehicles de lloguer amb conductor (VTC) amb origen o destinació als hospitals públics de València: La Fe, Clínic, Doctor Peset, l’Arnau de Vilanova, el General i l’Hospital Militar Vázquez Bernabéu, precisa l’empresa en un comunicat.

D’aquesta manera, el personal sanitari podrà realitzar els seus desplaçaments per a anar o tornar del treball “de manera segura, amb comoditat, i amb la facilitat addicional d’un preu reduït”, asseguren des de Cabify. El projecte, que es va llançar a Madrid fa una setmana, ja compta amb 1.000 sanitaris inscrits.

En el cas de València, Túria Takecars ha sigut la primera empresa que s’ha sumat a la iniciativa. El descompte s’assumeix tant per Cabify, que renuncia a la seua comissió i “no ingressa res d’aquests viatges”, com per les empreses de VTC, que redueixen la seua tarifa.

Per a poder beneficiar-se d’aquestes condicions, els sanitaris hauran de disposar de l’app de Cabify, amb un compte activat i introduir un mètode de pagament electrònic (targeta de crèdit, targeta de dèbit o PayPal).

Posteriorment, hauran d’emplenar un formulari (link), on hauran d’indicar el seu nom, el seu correu electrònic del compte de Cabify, l’hospital en el qual treballen i una fotografia del salconduit, ja que aquest document permet a la companyia confirmar la seua pertinença a aquest col·lectiu essencial.

Com al professional complete el procés i Cabify realitze la validació, podrà beneficiar-se del descompte del 50%, que s’aplicarà sobre el preu que apareix en l’app en la categoria ‘Lite Salut’, només visible per a aquests sanitaris. Aquesta bonificació serveix per a tots aquells desplaçaments que comencen o finalitzen en un hospital públic de València.

Aquesta iniciativa se suma a ‘Cabify Per a Herois’, la categoria que va posar en marxa Cabify per a prestar servei als sanitaris de 44 centres de salut de la Comunitat de Madrid per al seu trasllat als domicilis dels pacients on han de parar atenció sanitària durant la seua jornada laboral. El projecte, possible gràcies a l’acord amb la Comunitat de Madrid, continua vigent.

MESURES DAVANT LA COVID-19

Des que va començar l’emergència sanitària, Cabify va crear un comité específic per a fer un seguiment de la Covid-19 i activar els protocols interns. En aquesta línia, la companyia ha pres una sèrie de mesures per a evitar la propagació que es poden trobar en Cabify Cars.

En primer lloc, Cabify ha reforçat la comunicació amb empleats, conductors col·laboradors i usuaris, difonent les recomanacions del Ministeri de Sanitat i l’OMS, i treballa per a preservar la seguretat amb mesures de desinfecció i higiene diària dels vehicles i el repartiment de material de protecció en col·laboració amb la patronal de VTC Unauto.

També s’han retirat els pagaments en efectiu en l’aplicació i les botelles d’aigua en els cotxes per a reduir qualsevol contacte durant els trajectes.

Així mateix, Cabify ha activat un protocol mitjançant el qual els conductors que han informat sobre possibles símptomes, o que s’han vist afectats per la COVID-19, són desconnectats de l’aplicació de manera preventiva fins que es justifique la seua alta metgessa i el seu estat de salut no córrega, ni supose, cap perill.

Els vehicles utilitzats per aquests conductors també són desactivats de l’aplicació. Si un usuari informa que s’ha vist afectat, també es desactiva el seu compte temporalment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 1 =