25n
25N
25N

Cabify ofereix viatges gratis a València per a facilitar la mobilitat dels grups prioritaris al centre de vacunació de l'Hospital de La Fe

Cabify ofereix viatges gratis a València per a facilitar la mobilitat dels grups prioritaris al centre de vacunació de l'Hospital de La Fe
15/04/2021 -

La companyia espanyola de multimobilitat Cabify ha anunciat el llançament d’un projecte per a facilitar la mobilitat dels grups prioritaris que han de desplaçar-se a l’Hospital de La Fe, el centre de vacunació massiu que s’ha establit a la ciutat valenciana. Per això, comptarà amb la col·laboració de les associacions CEOMA (Confederació Espanyola d’Organitzacions de Majors), emancipaTIC i Down España, que ajudaran a difondre aquest projecte entre aquelles persones que poden beneficiar-se d’ell.

Cabify oferirà 25.000 viatges gratis d’anada i tornada amb origen o destinació als centres de vacunació massius de les deu ciutats on opera a Espanya: la Corunya, Alacant, Barcelona, Múrcia, Madrid, Màlaga, Sevilla, Santander, València i Saragossa. Per a poder beneficiar-se, els usuaris hauran d’introduir el codi ‘VACUNA2’, i sol·licitar un viatge en la categoria ‘Cabify Lite’ que tinga com a origen o destinació un dels centres de vacunació massius habilitats a la seua ciutat. El descompte màxim de cada trajecte ascendeix a 15 euros (30 € en total), que es descomptaran de l’import final del viatge en cas que siga superior a aquesta xifra. Cada usuari podrà introduir el codi una vegada, que serà vàlid per a dos viatges -anada i tornada- que es realitzen durant els següents 30 dies, i pot servir perquè es desplace eixa mateixa persona o per a acompanyar a un familiar o amic.

El llançament d’aquesta iniciativa en col·laboració amb CEOMA, emancipaTIC i Down España permetrà que els destinataris d’aquesta campanya compten amb materials formatius i didàctics adaptats per a facilitar-los la descàrrega de l’app i la seua utilització, així com aprofitar el codi per a viatjar gratis. Tots els centres de vacunació habilitats es poden consultar en aquesta web de Cabify.

“És el moment de continuar ajudant, posant tot de la nostra part per a facilitar que el procés de vacunació siga un èxit, i la millor manera de col·laborar és facilitar el desplaçament a les persones que tenen més dificultats per a arribar a centres de vacunació massius, que a vegades poden estar lluny dels seus domicilis”, explica Mariano Silveyra, vicepresident d’Assumptes Públics de Cabify. Quan es van llançar, era el moment d’ajudar a aquests professionals, en una de les etapes més complicades que hem passat. Ara, és el moment de facilitar que els ciutadans es desplacen fins als llocs on han sigut convocats de manera còmoda i segura aprofitant que els vehicles connectats a l’app de Cabify compten amb les màximes garanties higienicosanitàries, amb mampara de seguretat i el reconeixement del treball ben fet d’organitzacions com AENOR o Madrid Excelente”.

“Per a DOWN ESPAÑA aquesta és una oportunitat única d’unir l’acció social de Cabify amb el treball que desenvolupa la nostra organització, oferint oportunitats per a garantir la salut i qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down. Agraïm de tot cor a Cabify el seu enorme compromís social en benefici dels quals més ho necessiten”, exposa Mateo San Segundo, president de DOWN ESPAÑA.
“emancipaTIC, en la seua aposta clara perquè les persones majors tinguen una vida saludable i activa, a més de la seua interacció en la societat digital, col·labora amb Cabify en la difusió d’aquesta campanya perquè totes les persones majors tinguen l’opció d’arribar al punt de vacunació més distant amb seguretat i confort, a més del suport de gestió tecnològica a la persona major”, afirma Estefanía de Régil, vicepresidenta d’emancipaTIC.

Més de 30 centres de vacunació massius en huit ciutats d’Espanya

Per a aquesta campanya, que s’allargarà fins al 30 de setembre, Cabify ha inclòs prop d’una trentena de centres de vacunació habilitats en set regions on opera, als quals s’aniran sumant en les pròximes setmanes les noves activacions que es comuniquen des de les diferents administracions públiques. En aquest sentit, la ciutat amb més espais habilitats actualment és Madrid, que compta amb 13 llocs diferents incloent hospitals, seguida de Sevilla, que té 4. Les ciutats que encara no han activat centres de vacunació massius, com és el cas de Barcelona, Màlaga o Saragossa, també podran beneficiar-se d’aquests viatges gratis, ja que s’activaran les localitzacions dels centres de vacunació massius en la plataforma de Cabify quan es comence a convocar a persones a aquests llocs per a la seua immunització.

Quasi un any de compromís permanent i mesures per a garantir la seguretat

Des de l’inici de la pandèmia, Cabify va crear un comité específic per a garantir l’adequat seguiment de la COVID-19 i activar els protocols interns recomanats en cada cas. En aquesta línia, la companyia i les empreses de transport que col·laboren amb ella han pres diverses mesures per a promoure la col·laboració i evitar la propagació en totes les ciutats en les quals operen. Totes les iniciatives en el marc d’aquest compromís es poden trobar en Cabify Cars.

Els vehicles de les empreses VTC connectats a l’app de Cabify es desinfecten periòdicament, compten amb mampara de seguretat i els conductors disposen de mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic, així com tovalloletes desinfectants per a repartir als usuaris en començar el viatge. A més, Cabify manté les mesures de verificació a través de solucions tecnològiques en l’app per a comprovar la disponibilitat d’EPI per part dels conductors de les empreses de transport col·laboradores, així com el compliment de les mesures de seguretat.

A més, totes les mesures que està posant en marxa Cabify per a reforçar la seguretat poden consultar-se en les webs que recullen el seu pla de seguretat per a passatgers, conductors i empreses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =