25n
Orgull
Orgull

El cap d'una de les figures de la Falla Sueca-Literato Azorín cau per la pluja

Univers Faller

El cap d'una de les figures de la Falla Sueca-Literato Azorín cau per la pluja
30/08/2021 -

La forta tempesta que ha descarregat aquesta vesprada a València ciutat, acompanyada de forts vents, ha provocat el despreniment del cap d’una figura de la Falla Sueca Literato- Azorín, segons han confirmat fonts de la seua junta directiva.

La tempesta ha penetrat a la ciutat pels barris de l’oest i ha deixat ratxes de 80 quilòmetres per hora, la qual cosa ha provocat que el cap de la figura de la dona del monument cedira i es desplomara. No obstant això, han destacat que la caiguda no ha causat danys personals.

Des de la Junta Directiva ja s’han posat en contacte amb l’artista, Vicente Llacer, per a veure quina solució se li pot donar, segons les mateixes fonts.

Les comissions falleres de la ciutat de València i de localitats pròximes que celebren aquesta setmana actes fallers després de la suspensió de les Falles de 2020 i l’ajornament de les d’enguany a setembre per la pandèmia de la Covid-19, han protegit amb plàstics alguns elements dels seus monuments, que en molts casos llueixen ja en gran part als carrers, per a evitar danys per les pluges de les últimes hores i per les quals es preveu que arriben.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − tres =