25n
25N
25N

Cavalcada de Reis a Campanar

Cavalcada de Reis a Campanar
07/01/2018 -

El passat divendres es va desenvolupar la segona edició de la cavalcada de reis a Campanar, un esdeveniment al qual participen massivament les veïnes i veïns de tot Campanar.

Una vegada mes la iniciativa de l’associació de portadors de la Verge de Campanar va comptar amb un ampli suport per part de totes les entitats culturals i festives del barri, la qual cosa fa que aquest any s’ampliaren els elements de la cavalcada i les entitats patrocinadores. Aquest esdeveniment a més a més del que suposa de festa, genera un fort sentiment de participació i cohesió del nostre poble, que ajuda que en altres moments pugem, tots junts, actuar en la presa de decisions que ens afecten.

En el recorregut, que va ser l’habitual de les festes de campanar, la cavalcada va estar acompanyada per multitud de persones, destacant la massiva presència de xiquetes i xiquets que gaudiren arreplegant els caramels que la comitiva anava llançant, així com de poder saludar als reis.

L’acte va terminar a la plaça de l’església en la qual es va fer entrega de les joguines als més menuts amb tota l’emoció i sorpresa que comporta aquest acte final.

Reyes Campanar

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 4 =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna