25n
25N
25N

Èxit en la tradicional cavalcada de Reis de Benetússer

Èxit en la tradicional cavalcada de Reis de Benetússer
07/01/2020 -

La tradicional cavalcada de Reis Mags va posar el diumenge el fermall final a la programació nadalenca organitzada per l’Ajuntament de Benetússer. Milers de veïns i veïnes van eixir en companyia de xiquets i xiquetes per a gaudir d’una vesprada inoblidable per a molts en la qual Benetússer va rebre als Reis Mags d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar.

La jornada del dia 5 de gener va començar amb la visita dels Reis d’Orient a la residència de majors del municipi. Els residents van agrair la visita i van aprofitar per a fer arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar els seus desitjos per a eixa nit. A continuació, la comitiva real, escortada per la Policia Local, es va dirigir al Centre Cultural El Molí que ja es trobava replet de xiquets i xiquetes que esperaven amb il·lusió l’arribada dels Reis. D’un en un van anar pujant a l’escenari on van poder entregar directament les seues cartes i xarrar uns pocs minuts amb ells.

Després de la trobada amb els xiquets i xiquetes de Benetússer, Melcior, Gaspar i Baltasar es van dirigir a l’Ajuntament on van ser rebuts per l’alcaldessa Eva Sanz. Tal com estava previst, a les 19 hores, els Reis van eixir a saludar des del balcó de l’edifici de l’Ajuntament als centenars de persones que es van congregar per a escoltar-los. A continuació, va donar principi la cavalcada en la qual es van repartir caramels i joguets que van omplir d’il·lusió i color els carrers del municipi.

Amb la cavalcada de Reis es va tancar el complet programa d’activitats organitzades des de l’Ajuntament de Benetússer en les quals la ciutadania ha respost amb la seua presència en cadascuna d’elles. Van tornar a ser un èxit de participació la Sant Silvestre, les Campanades de Cap d’Any a la plaça de l’Església, la visita del Pare Noel o la programació cultural especial proposta des del Centre Cultural El Molí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + nou =