25n
25N
25N

Alfafar ultima l'arribada dels Reis Mags

Alfafar ultima l'arribada dels Reis Mags
04/01/2019 -

Alfafar ja s’ha preparat com cada any per a rebre l’esperada visita dels Reis Mags amb una màgica cavalcada en la qual les seues majestats d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, repartiran caramels i saludaran a les i els veïns d’Alfafar en una de les cites més il·lusionants i màgiques de les nostres festes.

Els Reis Mags iniciaran la seua marxa pels carrers d’Alfafar el dissabte dia 5 des de l’Edifici Sanchis Guarner a partir de les 17.00 h acompanyats per nombroses agrupacions culturals i musicals d’Alfafar com el CIM i l’Agrupació Musical Orba, la Junta Local Fallera, les comparses Mora Al-Hofra i Cristiana Guerrers Defensors, les penyes el Tito i Valencianista, o les associacions ‘Ángeles Guardianes’, ‘Amigos del Baile’, ‘Mujeres en Marcha’, Ateneu Popular del Parc, ‘Mujeres de Hoy’, ‘Juniors Nuestra Señora del Don’, ‘Asociación Cultural Andaluza’ y ‘Centro Andaluz Alfafar’, entre altres.

Melcior, Gaspar i Baltasar finalitzaran el seu recorregut en la Plaça de l’Ajuntament després del seu pas pels carrers Algemesí, Xiva, Picanya, Av. Mediterrani, Segorbe, Plaça Poeta Miguel Hernández, Av. Orba, Pintor Sorolla, Av. Alfafar, Av. Alfafar, Av. Reis Catòlics, Sant Cayetano, Francisco Baixauli i Del Sol.

A més, per a les i els més ressagats, el patge de les seues majestats recollirà les cartes d’aquells xiquets i xiquetes que encara no les hagen enviades al llarg del matí en el Mercat Municipal del nostre municipi.

La il·lusionant i especial cavalcada de Reis Mags posarà punt final a les més de tres setmanes repletes d’activitats nadalenques, entre elles un mercat ambulant, teatres, espectacles i tallers, que l’Ajuntament d’Alfafar, a través del treball i la col·laboració de diverses regidories, ha organitzat per a contribuir al fet que les i els veïns de totes les edats del municipi gaudisquen de les nostres festes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + divuit =

CCCC
torrent