25n
25N
25N

Coneix els detalls de la tradicional Cavalcada del Ninot de València

Aquest dissabte, 4 de març, a les 18.00 hores, començarà la Cavalcada del Ninot des de la Glorieta

Coneix els detalls de la tradicional Cavalcada del Ninot de València
03/03/2017 -

Enguany, la ciutat de València està vivint una de les Falles més especials de la història, després de la seua proclamació, el passat mes de novembre, com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Pels carrers de la ciutat ja es comencen a escoltar els primers petards, ja han començat el cicle de mascletaes i, com no podia ser d’una altra manera, aquest dissabte, 4 de març, València acollirà la tradicional Cavalcada del Ninot.

A partir de les 18.00 hores, les diferents comissions falleres desfilaran pels carrers de la capital, divertint als assistents amb les seues originals disfresses, que representaran algunes de les escenes que formen part de les temàtiques dels respectius monuments de les comissions, però també mostraran la seua particular crítica fallera.

La Cavalcada del Ninot començarà en la Glorieta, i continuarà el seu recorregut pels carrers de la Pau, Sant Vicent, Plaça de l’Ajuntament, Marqués de Sotelo i, finalment, el carrer Xàtiva. En finalitzar, concretament a les 00.00 hores, la pirotècnia Zarzoso dispararà una espectacular mascletà de colors, que posarà el fermall d’or a aquest dia.

La Cavalcada del Ninot va començar a celebrar-se a València, l’any 1935, un any després de realitzar-se la primera Exposició del Ninot. En l’actualitat, aquesta desfilada és una de les més esperades durant les Falles de la nostra ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =