25n
25N
25N

Paterna viu un intens cap de setmana amb la Cavalcada del Ninot i el Dia d'Andalusia com a protagonistes

Paterna viu un intens cap de setmana amb la Cavalcada del Ninot i el Dia d'Andalusia com a protagonistes
02/03/2020 -

Paterna ha viscut un intens cap de setmana on les Falles han compartit protagonisme amb el Dia d’Andalusia o les competicions esportives.

El dissabte a la tarda, les 17 comissions falleres van treure a relluir tota la seua creativitat en la Cavalcada del Ninot, que va recórrer el centre de la ciutat i on falleres i fallers van representar amb ironia i humor els temes d’actualitat. La contaminació, la política o pel·lícules com a Dolor i Gloria van centrar la crítica fallera.

La Falla Dues de Maig es va alçar amb el primer premi de la Cavalcada gràcies a una divertida sàtira que, sota el tema “Sigo siendo el Rey”, va incloure catrines, galls, “tacos” i fins i tot mariachis que van animar amb les seues cançons el recorregut.

A la nit, fallers i veïns es van donar cita a l’esplanada del coetòdrem per a gaudir d’una nit d’orquestra organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Junta Local Fallera.

Per part seva, el Dia d’Andalusia va centrar els actes del matí del diumenge amb una missa rociera a l’Església Sant Pere Apóstol a la qual va assistir l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat de membres de la corporació municipal, i a la qual va seguir un espectacle de música i dansa en el Teatre Capri.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − huit =

bombers
bombers
Valencia activa