caixa popular

La Cavalcada de l’Humor i la signatura en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, actes fallers per al cap de setmana a Burjassot

La Cavalcada de l’Humor i la signatura en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, actes fallers per al cap de setmana a Burjassot
02/03/2018 -

Després de l’Exaltació de les 24 falleres majors del municipi i la inauguració de l’Exposició del Ninot 2018, l’activitat fallera de Burjassot arriba al cap de setmana del 3 i el 4 de març carregada d’actes. Actes en els quals la família fallera del municipi passarà de la sàtira, la crítica i les rialles de la Cavalcada de l’Humor a la serietat de la signatura de les Falleres Majors i Presidents, en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Burjassot.

El cap de setmana començarà el dissabte 3 de març amb l’humor i les ganes de passar-s’ho bé que transmet la Cavalcada de l’Humor de l’Agrupació de Falles, presidida per Iván Heredia Cortés. Des de les 18 hores, amb eixida des de la plaça de l’Ajuntament i des de la plaça Sequera, els representants de les 13 comissions falleres del municipi ompliran els carrers de les disfresses més divertides, de les crítiques més mordaces i, per descomptat, de l’esperit faller.

Després de recórrer els carrers de Burjassot, les comissions aniran arribant a la plaça de l’Ajuntament on seran rebuts per les seues Falleres Majors i els seus Presidents i serà el moment en què les comparses posen en escena la seua crítica. Una vegada finalitzada la Cavalcada, la fi de festa serà sobre les 23 hores en el carrer Hernán Cortés on tindrà lloc l’actuació de l’Orquestra Mòdena.

La cavalcada passarà el testimoni a un dels actes més solemnes per a Burjassot: la signatura, en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, dels màxims representants de cada comissió fallera. Un acte que tindrà lloc en la planta baixa del Consistori, engalanat per a l’ocasió, el diumenge 4 de març a les 11 hores. En el mateix acte, es procedirà a nomenar a l’alcalde com a Faller d’Honor de les comissions del municipi.

Un cap de setmana intens que porta l’esperit faller a tots els racons de Burjassot i que fa que el municipi comence a viure la festa fallera d’una manera divertida i oberta a tota la ciutadania.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 10 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris