caixa popular

Gran espectacle en la Cavalcada del Foc de València

La pluja ha donat una treva per a gaudir del foc i la llum pel centre de la Capital del Túria

Amb permís de la pluja, els carrers de València han viscut de nou tot un espectacle de llum i pólvora amb la particular Cavalcada del foc dins de la setmana gran de Falles 2018.

Aquesta cercavila es remunta a l’any 1932 i suposa el preludi de la Nit de la Cremà. Simbolitza l’exaltació del foc per excel·lència i l’entrada del mateix per a ser el protagonista de la nit en tots els monuments fallers.

En aquesta ocasió han participat les colles de la Xafigà, de Muro; Dimonis Socarrats, de Campanar; Xeke Guay, Enroscats, de l’Alcúdia; Dimonis de l’Avern, Dimonis de Mislata i Dimonis de Massalfassar i Pyros.

Dimonis, dracs i altres símbols han recorregut el centre de València des de Russafa fins a la porta del Mar. En el cap d’aquesta particular cavalcada la Fallera Major de València, Rocio Gil, acompanyada del President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, donaven pas al foc davant la sorpresa de milers d’espectadors que no han volgut perdre’s aquest espectacle.

Malgrat el temps i la pluja, finalment la Cavalcada ha pogut celebrar-se amb un xicotet retard. A partir de les 19.30 ha començat la seua ruta i en poc temps gràcies a l’avís de les xarxes socials, turistes, fallers i veïns de València es concentraven des del principi del carrer Colón a l’altura de la cantonada amb Russafa fins al final del recorregut.

Després del gran espectacle d’aquesta Cavalcada de foc, tot està a punt per a viure la Cremà 2018 i a València Extra connectarem en directe des de la Plaça de l’Ajuntament per a viure la Cremà de la Falla Municipal Infantil i de la Falla d’Okuda.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − sis =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC