Valencia i Real Madrid, dos moments diferents

Valencia Real Madrid

No importa el moment ni la situació. Sempre que el Valencia i el Real Madrid se citen a Mestalla, hi ha un partit que val la pena gaudir.

L'última vegada que es van trobar tots dos equips emblemàtics de la Lliga el resultat va ser un empat 2-2. Davant més de 45 000 persones, Benzema va obrir el compte als 17' en un bonic gol després d'assistència de Cristiano Ronaldo perquè Parejo empatara amb penal a la fi del primer temps.

Als 82' de la segona part el Real Madrid va fer l'1-2 després d'un colp de cap perfecte de Bale, l'exponent de la BBC que després de la recuperació del gal·lés estarà este dimecres a Mestalla- Un minut després, Alcácer feia el definitiu 2-2 per a alegria de l'afició i Negredo quasi va aconseguir el triomf al final, de no haver sigut per Navas.

La situació és diferent en l'actualitat. Ni André Gomes, ni Paco Alcácer, ni Negredo estan en l'equip, però Voro, eixe home que ha estimulat al vertader Valencia, té exponents per a barallar en un partit que serà electritzant.

En el bell triomf davant l'Athletic el diumenge passat, Orellana, MunirZaza Enzo Pérez van fer un gran partit. En armar combinacions exactes i sobretot en mantenir totes les línies ordenades, es va veure un Valencia que podria barallar contra qualsevol. Mangala i Garay van constituir, a més, una defensa exemplar.

El Real Madrid és el líder de la Lliga sense este duel i solament ha patit un ensopec: eixa eliminació de la Copa del Rei contra el Celta de Berizzo. Per la seua banda, els blanquinegres han fet una mala temporada. De guanyar a l'equip de Zidane podrien donar el motiu definitiu per a espantar a la zona de descens i tranquil·litzar a l'afició.