Trista derrota en el Sánchez Pizjuán

Sevilla Valencia resultado

[match id=342 template=futbol]

S'esperava un partit difícil en este clàssic de la Lliga en terres andaluses. Després del triomf del Real Madrid davant l'Sporting per 2-1, el Sevilla necessitava guanyar als de Prandelli per a superar al Barcelona, quedar momentàniament en el segon lloc i estrényer distàncies amb l'equip de Zidane.

Els valencianistes, lluny d'aquells llances de la punta, van arribar a este partit amb la idea de sumar sí o sí per a evitar el descens. El conjunt del tècnic argentí té jugadors duros de matar, encara que l'absència de Nasri, un d'ells, implicava menys pólvora. D'altra banda, l'entrenador blanquinegre va triar a Siqueira en comptes de Montoya per a l'inici, a més de prescindir de Gayà.

El duel va començar amb un error de Rico i Rami, que van deixar la pilota a Enzo Pérez i Nani perquè estos ho desaprofitaren. La pressió dels nervionenses va anul·lar als che però estos semblaven concentrats per a no generar forats perillosos en defensa. Va ser recentment als 20' que el Mudo Vásquez es va atrevir amb una pilota des de fora de l'àrea, igual que Escudero als 22'.

Sevilla Valencia resultadoEl Valencia va fer un bon primer temps arrere i va generar pilotes parades. Més de quatre córners i dos tirs de falta van acostar als del Túria a la porteria de Rico, però es va estranyar la voluntat de transformar en gol les oportunitats, una altra de les incapacitats dels visitants.

Després del descans, Sampaoli va intentar despertar als seus jugadors, desapareguts en la primera fracció per a favor dels valencianistes. Per a això va traure a Escudero i va posar a Kiyotake. Així, va arribar el gol del Sevilla als 56' en els peus d'Ezequiel Garay després d'un error lletgíssim en defensa. Un fatal gol en pròpia porta.

L'única cosa que va poder fer Prandelli va ser traure a Abdennour i intentar alguna cosa amb Munir, un que desperta contra els equips forts. El 9 no tenia ni cinc minuts en el camp i després d'una passada de Cancelo va aconseguir l'empat amb un lleuger colp propi de davanter experimentat, malgrat la seua joventut.

Però això no duraria molt. Al minut 74 la pilota va botar després d'un rebuig de la defensa valencianista, la qual cosa va aprofitar Nico Pareja per a tirar i colar un gol en el pal dret de la porteria d'Alves. El 2-1 després de la il·luminació de Munir va reviure als fantasmes i va atorgar uns deu minuts en els quals el Valencia havia de fer alguna cosa prompte.Sevilla Valencia resultado

Per això, Prandelli va decidir ficar a Santi Mina i Gayà. Amb estos dos va completar els tres canvis permesos, com si cremara les naus per a aconseguir l'empat. No obstant això, i malgrat la prova de Gayà frustrada per Rico en l'últim minut, tot esforç va ser en va.

La veritat és que així és com ha succeït en els últims partits, per la qual cosa l'equip che es va estacionar, novament, amb 11 punts en la taula de classificació.