Tres punts per a seguir sumant rècords

El Llevant UD viatja a Valladolid sent el líder indiscutible i amb l’objectiu de sentenciar més la Lliga

levante-valladolid-2

El Llevant UD acudeix a Estadi José Zorrila amb el ferm objectiu de sumar una nova victòria que li acoste més si cap al cel de Primera, encara que des de dins del club no es pense en açò i Juan Ramón López Muñiz retraga que semble que l'única cosa que importa és el quan s'aconsegueixen els punts de l'ascens perquè ja no només val guanyar. No obstant això, el club granota és ambiciós i el seu treball diari li propicia sumar de tres en tres i "no anar a empatar" tal com va assenyalar Juan Ramón López Muñiz en la prèvia. Que les jornades es compliquen a mesura que s'acosta el final de la Lliga i que els partits cada vegada són més difícils de traure és alguna cosa que s'ha vist en les últimes jornades on el Llevant ha patit per a sumar. No obstant això, la paciència i el fet de saber estar en el camp fan d'este equip una piconadora que li passa per damunt al rival a mesura que avancen els minuts de joc. El tècnic asturià ja ho va comentar després de la victòria davant l'Elx: "els partits es guanyen en els 90 minuts".

levante-valladolidI 90 minuts tindrà el conjunt granota per a demostrar que l'és líder indiscutible de Segona, que ningú el sorprén i que els 62 punts que acumula, 17 punts més que el tercer (CD Tenerife) no són fruit de la casualitat. El bloc blaugrana no guanya a Valladolid des de fa 41 anys, 14-11-1976, però hui intentarà trencar eixa estadística per a acumular una nova victòria, ja que no perd des de fa cinc jornades (Alcorcón 2-0 Llevant, en la 23). Els xics de Muñiz són conscients que si volen traure els punts hauran de suar la samarreta perquè davant tindran un Valladolid que cerca entrar en la zona de playoff. Actualment, els de Paco Herrera són vuitens amb 39 punts (11 victòries, 6 empats, 11 derrotes) i arriben a esta jornada després d'haver sumat 5 punts en els últims 5 partits, l'últim d'ells es va saldar amb derrota davant l'Osca (1-0).

Especial serà el partit per a Roger, el pichichi de la Lliga 1|2|3, empatat a 17 gols amb Joselu del Club Esportiu Lugo, torna després de complir el seu partit de sanció. El 'pistoler' cercarà el gol tant per a donar-li la victòria al seu equip com per a sumar en el seu compte particular. El marriment pel seu passat val·lisoletà no li entelarà la visió de cara a porteria. L'objectiu de la jornada és clar, sumar tres punts per a deixar la classificació en 65 punts, tan sols deu menys del que va necessitar l'Alabés la temporada passada per a proclamar-se campió de Lliga i aconseguir l'ascens directe a la Primera Divisió.